Για να την εκδικηθεί που τον χώρισε… άρχισε να δημοσιοποιεί προσωπικές τους στιγμές
zevgari sex

Η ερωτική σχέση ανάμεσα σε 25χρονη φοιτήτρια και 30χρονο Ρεθυμνιώτη κράτησε 4 μήνες αλλά εξελίχθηκε σε εφιάλτη για τη νεαρή κοπέλα .

Η απόφαση της να τον χωρίσει καθώς, όπως υποστηρίζει, ήταν πολύ πιεστικός, ήταν η αρχή μιας απίστευτης περιπέτειας που κατέληξε στα δικαστήρια Ηρακλείου.

Ο νεαρός μετά το χωρισμό του αφού αρχικά προσπάθησε να τη μεταπείσει, στη συνέχεια ακολούθησε άλλο δρόμο. Άρχισε να αποστέλλει σε συγγενικά της πρόσωπα και σε φίλους της στιγμιότυπα από την προσωπική ερωτική τους ζωή αλλά και μηνύματα στα οποία διατείνονταν πως η 25χρονη, δήθεν, ήταν έγκυος. Η φοιτήτρια μη αντέχοντας το διασυρμό της κατέφυγε στην αστυνομία υποβάλλοντας μήνυση εις βάρος του. Ο 30χρονος συνελήφθη στο Ρέθυμνο για να οδηγηθεί σήμερα στο αυτόφωρο Ηρακλείου.

Η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι: παράνομη και άνευ δικαιώματος ανακοίνωση ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων σε μη δικαιούμενα πρόσωπα κατ´ εξακολούθηση. Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για τις 12 Αυγούστου ενώ από την πλευρά της υπεράσπισης αναφέρθηκε πως ο 30χρονος αντιμετωπίζει προβλήματα και παρακολουθείται από ψυχολόγο.