Για πρώτη φορά: Άνοιξε ο πιο… περίεργος οίκος ανοχής που έχετε δει ποτέ! Τι συμβαίνει εκεί μέσα; (photos)
porni

Τη στιγμή που o Ελβετός επιχειρηματίας Μπράντλεϊ Σαρβέ ακόμη πασχίζει να ανοίξει στο Λονδίνο ένα καφέ όπου κούκλες-ρομπότ θα προσφέρουν στοματικό έρωτα – στο αρχικό σχέδιο που απορρίφθηκε από τις αρχές οι «υπάλληλοι» ήταν άνθρωποι – στη Βαρκελώνη λειτουργεί ήδη ο πρώτος οίκος ανοχής όπου οι υπηρεσίες προσφέρονται αποκλειστικά από κούκλες.

Από τη Λίλι, την Κέιτι, τη Λέιζα και την Άκι λείπει η τεχνητή νοημοσύνη, καθώς η τεχνολογία δεν έχει τελειοποιηθεί και το κόστος της είναι ακόμη απαγορευτικό – μόνο το κεφάλι μιας κούκλας-ροπότ κοστίζει πάνω από 10.000 ευρώ σύμφωνα με το Forbes. Ενώ οι τέσσερις κοπέλες του οίκου ανοχής Lumi Dolls, κατασκευασμένες από σιλικόνη, κοστίζουν σχεδόν 5.000 ευρώ έκαστη και μία ώρα μαζί τους αποτιμάται στα 80 ευρώ – τιμή γνωριμίας, με την κανονική να έχει οριστεί στα 120 ευρώ. Αντίστοιχα, η 1,5 ώρα κοστίζει 100 ευρώ αντί για 150 και το δίωρο 120 ευρώ αντί για 170.

Η Ασιάτισσα Λίλι έχει ύψος 1,61, η Ευρωπαία Κέιτι 1,70, η Αφρικάνα Λέιζα 1,68 και η Άκι, που μοιάζει βγαλμένη από ιαπωνικά κινούμενα σχέδια, 1,65. Κάποιες από τις φωτογραφίες τους στο Gallery είναι NSFW, ελληνιστί «όχι ασφαλείς για θέαση σε χώρο εργασίας». Όπως διευκρινίζεται, κάθε μία πλένεται και απολυμαίνεται με αντιβακτηριδιακό σαπούνι μετά από κάθε χρήση.

«Οι κούκλες είναι απολύτως ρεαλιστικές, τόσο στην κίνησή τους όσο και στην αφή, ώστε να σας επιτρέπουν να πραγματοποιήσετε όλες τις φαντασιώσεις σας χωρίς όριο», αναφέρεται στην ιστοσελίδα της επιχείρισης, ενώ τονίζεται πως οι πελάτες πρέπει υποχρεωτικά να φορούν προφυλακτικό.

Η ρεαλιστική εμφάνιση είναι ένας τομέας στον οποίο έχει σημειωθεί εντυπωσιακή πρόοδος τα τελευταία χρόνια, ενώ και η ενσωμάτωση τεχνητής νοημοσύνης είναι πολύ κοντά. Τον Οκτώβριο θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο το τρίτο διεθνές συνέδριο Love and Sex with Robots (LSR), όπου ειδικοί από όλο τον κόσμο συζητούν τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις.

 

 

 

 

Πηγή: Insider