Γιάννης Φασομυτάκης: Κάτω τα χέρια από τους γιατρούς του Πολυϊατρείου Τυμπακίου
Από το Δημοτικό Σύμβουλο κ. Γιάννη Φασομυτάκη και πρώην αντιδήμαρχο σε θέματα υγείας πήραμε την παρακάτω δήλωση: «Με έκπληξη πληροφορήθηκα τη μείωση των γιατρών που είχε ανακοινωθεί ότι θα κάλυπταν την λειτουργία του Πολυϊατρείου  Τυμπακίου.fasomitakis1

Θέλω να τονίσω ότι: Αυτή η υπηρεσία για να υλοποιηθεί χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια και μεγάλο αγώνα. Ήταν και είναι όνειρο ζωής όχι μόνο για το Τυμπάκι, αλλά για όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα του πρώην Δήμου Τυμπακίου. Και δεν θέλουμε να παραμείνει μόνο όνειρο. Θέλουμε να γίνει ένα σύγχρονο Πολυιατρείο, άρτια εξοπλισμένο και στελεχωμένο, όπως είχε αρχικά σχεδιαστεί, όπως το χρειάζεται ο τόπος. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα τη συρρίκνωσή του και μάλιστα πριν καν αρχίσει. Στέλνουμε λοιπόν το μήνυμα προς κάθε αποδέκτη: Κάτω τα χέρια από τους γιατρούς του Πολυϊατρείου  Τυμπακίου.

Υπήρξε και μια αντιπαράθεση του κυρίου Φασομυτάκη με την νυν αντιδήμαρχο σε θέματα υγείας την κυρία Τιτάκη της είπε χαρακτηριστικά  πήγατε στο Ηράκλειο με τον τον Αρμουτάκη και προσπαθείτε να αλλάξετε την απόφαση του Άδωνη  να φέρει 5 γιατρούς στο Τυμπάκι και μην χρειάζεται οι Τυμπακιανοί και οι κάτοικοι του νοτίου Ρεθύμνου να πηγαίνουν στις Μοίρες.

φωτογραφίες από την επίσκεψη του κυρίου Γρηγοράκη στο Τυμπάκι

fasomitakis4 fasomitakis3 fasomitakis2