• 29 Μαΐου, 2024

Breaking News :

Vinkmag ad

Γιγάντιο (όντως) καλαμάρι ξεβράστηκε στο Κατάκολο (video)

Vinkmag ad

gigantio-kalamari-katakolo-570-800x526

Γιγάντιο (όντως) καλαμάρι ξεβράστηκε στο Κατάκολο – Είναι πλάσματα βγαλμένα από τους μύθους των ναυτικών. Για αιώνες θεωρούνταν φαντασία των ανθρώπων, τις τελευταίες δεκαετίες όμως αποδείχθηκε η ύπαρξή τους. Το ότι θα τα βλέπαμε και στην Ελλάδα όμως… Ο λόγος για τα γιγαντιαία καλαμάρια. Ένα τέτοιο λοιπόν πλάσμα εντοπίστηκε και καταγράφηκε στο Κατάκολο της Ηλείας. Έκπληκτοι οι κάτοικοι της περιοχής, αντίκρισαν ένα καλαμάρι- γίγας, το οποίο είχε ξεβράσει η θάλασσα. Όπως…

 

Είναι πλάσματα βγαλμένα από τους μύθους των ναυτικών. Για αιώνες θεωρούνταν φαντασία των ανθρώπων, τις τελευταίες δεκαετίες όμως αποδείχθηκε η ύπαρξή τους. Το ότι θα τα βλέπαμε και στην Ελλάδα όμως… Ο λόγος για τα γιγαντιαία καλαμάρια.
Ένα τέτοιο λοιπόν πλάσμα εντοπίστηκε και καταγράφηκε στο Κατάκολο της Ηλείας. Έκπληκτοι οι κάτοικοι της περιοχής, αντίκρισαν ένα καλαμάρι- γίγας, το οποίο είχε ξεβράσει η θάλασσα. Όπως αναμενόταν, το περιστατικό προσέλκυσε κόσμο ο οποίος τράβηξε αρκετές φωτογραφίες και βίντεο.
Μάλιστα, σύμφωνα με το ilialive.gr, το συγκεκριμένο δεν ήταν το μοναδικό, καθώς κι άλλοι πολίτες ανέφεραν ότι είδαν αντίστοιχου εντυπωσιακού- για την περιοχή- μεγέθους καλαμάρια, τα οποία είχε ξεβράσει η θάλασσα.

Loading

  Read Previous

  Σε έξαρση η γρίπη – 16 άνθρωποι νοσηλεύονται σε ΜΕΘ..Θωράκιση με εμβόλια και αντιικά φάρμακα συστήνουν οι αρμόδιοι

  Read Next

  Έπεσε στο κενό από τον 5ο όροφο ένας άνδρας στην πόλη των Χανίων

  Leave a Reply

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  Most Popular