Γιγάντιο (όντως) καλαμάρι ξεβράστηκε στο Κατάκολο (video)
gigantio-kalamari-katakolo-570-800x526

Γιγάντιο (όντως) καλαμάρι ξεβράστηκε στο Κατάκολο – Είναι πλάσματα βγαλμένα από τους μύθους των ναυτικών. Για αιώνες θεωρούνταν φαντασία των ανθρώπων, τις τελευταίες δεκαετίες όμως αποδείχθηκε η ύπαρξή τους. Το ότι θα τα βλέπαμε και στην Ελλάδα όμως… Ο λόγος για τα γιγαντιαία καλαμάρια. Ένα τέτοιο λοιπόν πλάσμα εντοπίστηκε και καταγράφηκε στο Κατάκολο της Ηλείας. Έκπληκτοι οι κάτοικοι της περιοχής, αντίκρισαν ένα καλαμάρι- γίγας, το οποίο είχε ξεβράσει η θάλασσα. Όπως…

 

Είναι πλάσματα βγαλμένα από τους μύθους των ναυτικών. Για αιώνες θεωρούνταν φαντασία των ανθρώπων, τις τελευταίες δεκαετίες όμως αποδείχθηκε η ύπαρξή τους. Το ότι θα τα βλέπαμε και στην Ελλάδα όμως… Ο λόγος για τα γιγαντιαία καλαμάρια.
Ένα τέτοιο λοιπόν πλάσμα εντοπίστηκε και καταγράφηκε στο Κατάκολο της Ηλείας. Έκπληκτοι οι κάτοικοι της περιοχής, αντίκρισαν ένα καλαμάρι- γίγας, το οποίο είχε ξεβράσει η θάλασσα. Όπως αναμενόταν, το περιστατικό προσέλκυσε κόσμο ο οποίος τράβηξε αρκετές φωτογραφίες και βίντεο.
Μάλιστα, σύμφωνα με το ilialive.gr, το συγκεκριμένο δεν ήταν το μοναδικό, καθώς κι άλλοι πολίτες ανέφεραν ότι είδαν αντίστοιχου εντυπωσιακού- για την περιοχή- μεγέθους καλαμάρια, τα οποία είχε ξεβράσει η θάλασσα.