Συναγερμός έχει σημάνει στις διωκτικές αρχές των Χανίων, λόγω μιας ακόμη άγριας δολοφονίας που αποκαλύφθηκε τις προηγούμενες ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kriti360.gr, μια ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο ίδιο της το σπίτι, στο Πασακάκι Χανίων.

Η άτυχη γυναίκα, ηλικίας 75 ετών,  έφερε σημάδια άγριου στραγγαλισμού και στο τόπο του συμβάντος κλήθηκε ο ιατροδικαστής.

Το νήμα που θα τους οδηγήσει στην άκρη της πολύ περίεργης αυτής υπόθεσης, επιχειρούν να ξετυλίξουν με πολλή μεγάλη προσοχή οι Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας, οι οποίοι με λεπτούς χειρισμούς προσπαθούν να συλλέξουν κάθε στοιχείο που θα τους οδηγήσει στα ίχνη του δράστη ή των δραστών αυτής της δύσκολης υπόθεσης.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ενδεχομένως η αποτρόπαια πράξη να είχε συμβείαρκετές ώρες πριν από την στιγμή που αποκαλύφθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα έμενε στο σπίτι μαζί με έναν 80χρονο άνδρα και όλα αποκαλύφθηκαν όταν η κόρη του προαναφερόμενου, αναζήτησε τον πατέρα της. Μάλιστα, επειδή δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί του, ζήτησε από μια γειτόνισσα να πάει στο σπίτι, προκειμένου να δει τι συμβαίνει.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο ηλικιωμένος που διέμενε με την 79χρονη αναζητείται από την αστυνομία. Λείπουν ωστόσο τα κλειδιά του αυτοκινήτου του, ενώ το όχημα είναι σταθμευμένο έξω από το σπίτι.

 

 

 

Πηγή: kriti360.gr , creta24.gr

Loading