• 21 Μαΐου, 2024
Vinkmag ad

Γιώργος Κουκάκης: Ένα μεγάλο ευχαριστώ

Vinkmag ad

koukakis

Από τον κ. Γιώργο Κουκάκη, πήραμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή:

 

Μοίρες: 1-9-2014

Αγαπητέ Στρατή,

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σε ευχαριστήσω προσωπικά για την αγαστή συνεργασία που αναπτύξαμε τα δύο τελευταία χρόνια.

Πριν ακριβώς δυο χρόνια κλήθηκα να βοηθήσω τον τόπο μου, σε μια δύσκολη χρονικά περίοδο. Έπειτα από την ολοκλήρωση της θητείας μου, στη θέση του Ειδικού Συμβούλου στο Δήμο Φαιστού, αισθάνομαι την ανάγκη να απευθύνω τις ευχαριστίες σε ορισμένους ανθρώπους που συνεργάστηκα όλο αυτό το διάστημα, στη κοινή μας προσπάθεια, για ένα καλύτερο Δήμο.

Πρώτα και κύρια, θα ήθελα να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην απερχόμενη Δήμαρχο Φαιστού κ. Μαρία Πετρακογιώργη-Ανυφαντάκη που εμπιστεύθηκε στο πρόσωπό μου τη θέση αυτή, διαμορφώνοντας ουσιαστικά μια σχέση εμπιστοσύνης, η οποία μετουσιώθηκε σε μια εποικοδομητική συνεργασία.

Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει και στους συναδέλφους στο γραφείο δημάρχου με τους οποίους, όλο αυτό το διάστημα εργαστήκαμε, από κοινού σε πολλά θέματα, με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση του δημότη αλλά και του επισκέπτη. Δεν μπορώ να μην αναφέρω, την άψογη συνεργασία που είχα με όλα τα αιρετά όργανα, μέλη της Δημοτικής Αρχής και του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και τους υπηρεσιακούς του Δήμου Φαιστού, με τους οποίους συνεργάστηκα όλο αυτό το διάστημα.

Από αυτή τη διαδρομή τα δύο τελευταία χρόνια, οι δεσμοί που σφυρηλατήθηκαν είναι και θα παραμείνουν ισχυροί. Μέσα από την αμφίδρομη επικοινωνία που είχα καθημερινά με τους συνδημότες μας, βγαίνω σίγουρα, σοφότερος, με περισσότερες εμπειρίες, ενώ θέλω να πιστεύω πως ανταποκρίθηκα, στο μέτρο του δυνατού, στις προσδοκίες και τις απαιτήσεις που έχει η συγκεκριμένη θέση.

Εν μέσω της δυσμενέστατης συγκυρίας που βιώνει στις μέρες μας η τοπική αυτοδιοίκηση,  βαθιά μου προσήλωση παραμένει η αρχή «υπηρετούμε αξίες και όχι αξιώματα». Η αγάπη μου για τον τόπο, από τον οποίο κατάγομαι και επέλεξα να ζήσω, αποτελεί συνάμα τη δέσμευσή μου για συνέχιση αυτής της προσπάθειας.

Τέλος, στην πορεία αυτή δεν αισθάνθηκα ποτέ μόνος. Δημιουργήσαμε πρωτοποριακές συνεργασίες, μα πάνω από όλα ισχυρές φιλίες οι οποίες άντεξαν και θα αντέξουν στο χρόνο. Ιδιαίτερη αναφορά και ένα εγκάρδιο ευχαριστώ, αξίζει σε όλα τα Μ.Μ.Ε. με τα οποία δουλέψαμε μαζί, καθώς επίσης και όλοι οι τοπικοί φορείς, σύλλογοι, εθελοντικές ομάδες και ενεργοί πολίτες της περιοχής, στην προσπάθεια μας να πάμε το Δήμο Φαιστού ένα βήμα μπροστά.

Να είστε βέβαιοι ότι από όποια θέση βρίσκομαι στο μέλλον, θα κινούμαι πάντα προς την κατεύθυνση αυτή, για το καλό του τόπου μας και των συμπολιτών μας.

 

Με εκτίμηση,

Γιώργος Αντ. Κουκάκης

Εμείς Γιώργο σε ευχαριστούμε που πάντα μας ενημέρωνες για τα πάντα που συνέβαιναν στο δήμο μας πολλές φορές και εκτός υπηρεσίας βοηθούσες στην  προσπάθεια όλων μας για καλύτερη ενημέρωση

Καλή επιτυχία στα επόμενα βήματα της καριέρας σου αλλά είμαι σίγουρος ότι και να κάνεις θα ανταποκριθείς   με μεγάλη επιτυχία.

Loading

  Read Previous

  Απίστευτο: Τρείς (!) πνιγμοί χθές στην Κρήτη-Ένας 21χρονος

  Read Next

  Dream Fm 90.6 Πρώτη Μετάδοση:Στέλιος Ρόκκος όλα τα χω δοκιμάσει

  Leave a Reply

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  Most Popular