Γιορτή μοτοσικλέτας και μοτοσικλετιστών από όλη την Ελλάδα στον Αφραθιά Τυμπακίου (Φωτογραφίες)
af1

Μοτοσικλετιστές από διάφορα  μέρη της Ελλάδας όπως: Θεσσαλονίκη, Πτολεμαϊδα, Έδεσσα, Λεωνίδιο Αθήνα, Πειραιά κι απ’ όλη την Κρήτη έχουν έρθει και συμμετέχουν στη 18η Παγκρήτια συγκέντρωση μοτοσικλετιστών Κρήτης.

af2

Χτες ήταν η δεύτερη ημέρα και το πρόγραμμα περιλάμβανε σεμινάριο πρώτων βοηθειών, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν event με το περισσότερο ενδιαφέρον να τραβάνε τα καλλιστεία, και η βραδυπορία.

mo6

Μετά το τέλος των event ακολούθησε συναυλία με το συγκρότημα alone together.

Σύμφωνα με   δηλώσεις  του προέδρου  και οικοδεσπότη  της εκδήλωσης  Τσακιράκη Ιωάννη: « Μέχρι στιγμής είμαστε πάρα πολλοί ενθουσιασμένοι από την ανταπόκριση του κόσμου της μοτοσικλέτας!

mo4

Οργανωτής  της όλης εκδήλωσης  η Μοτοσικλετική λέσχη Πόμπιας (ΜΟ.ΛΕ.Π) την οποία βοήθησαν ο Πολιτιστικός σύλλογος Τυμπακίου και ο Σύλλογος Αφραθειά με τη διάθεση του χώρου.

af7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η Παγκρήτια συνάντηση, ξεκίνησε την Παρασκευή 28 Αυγούστου και ολοκληρώνεται την Δευτέρα 31 Αυγούστου, ενώ μεταξύ άλλων περιλαμβάνει  live rock μουσική, μοτοπαιχνίδια και διάφορα αλλά events.

af5

Πρόκειται για ένα γεγονός που προσελκύει πολύ  κόσμο από ολόκληρη την Κρήτη αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα και βέβαια καλεσμένοι είμαστε όλοι!

– mo1 mo7 af6