Γιορτή μοτοσικλέτας στο φοινικόδασος του Αφραθιά στο Τυμπάκι της Κρήτης (Photos)
mo1

Από την Δευτέρα  άρχισαν να συγκεντρώνονται  φίλοι τις μοτοσικλέτας  στο  μοναδικής φύσεως ομορφιάς φοινικόδασος του Αφραθιά.

Μοτοσικλετιστές από διάφορα  μέρη της Ελλάδας όπως: Θεσσαλονίκη, Πτολεμαϊδα, Έδεσσα, Λεωνίδιο Αθήνα, Πειραιά κι απ’ όλη την Κρήτη έχουν έρθει και συμμετέχουν στη 18η Παγκρήτια συγκέντρωση μοτοσικλετιστών Κρήτης.. Μέχρι αυτή την ώρα έχουν περάσει τις πύλες του φοινικοδάσους πάνω από 150 εγγεγραμμένοι μοτοσικλετιστές χωρίς τους αναβάτες και τους φίλους τους!mo4

 

Ο κύριος όγκος αναμένεται  κατά την απογευματινή ώρα του Σαββάτου και πιθανόν να περάσει τις 300 συμμετοχές. Σύμφωνα με   δηλώσεις  του προέδρου  και οικοδεσπότη  της εκδήλωσης  Τσακιράκη Ιωάννη: « Μέχρι στιγμής είμαστε πάρα πολλοί ενθουσιασμένοι από την ανταπόκριση του κόσμου της μοτοσικλέτας!mo5

 

Πιστεύουμε να  μείνουν όλοι ευχαριστημένοι από την διαμονή τους εδώ. Το πρόγραμμα που ακολουθεί δεν έχει ξαναγίνει στη Κρήτη. Θα γίνουν  απόψε σύμφωνα με το σχεδιασμό:. – μότο καλλιστεία (σύμφωνα με κριτήρια της επιτροπής) – Παιχνίδια  δεξιότητας με τις μηχανές, και θα κλείσουμε με λάιβ μουσική από το συγκρότημα « Αλούν του Γκέδερ»

Οργανωτής  της όλης εκδήλωσης  η Μοτοσικλετική λέσχη Πόμπιας (ΜΟ.ΛΕ.Π) την οποία βοήθησαν ο Πολιτιστικός σύλλογος Τυμπακίου και ο Σύλλογος Αφραθειά με τη διάθεση του χώρου.

Κείμενο και φωτογραφίες Π.Ν

mo8 mo7 mo6 mo2 mo3