Γιούλικα Σκαφιδά: Ήμουν η πρώτη που έκανα δοκιμαστικό για τον ρόλο της Ελένης στις «Άγριες Μέλισσες»
«Δεν μπορώ να φανταστώ ηθοποιό να υποδύεται αυτόν τον ρόλο καλύτερα από τη Μαρία Κίτσου. Η ματαιοδοξία, μέχρι ένα σημείο παιδιά!» παραδέχθηκε η γνωστή ηθοποιός

Η Γιούλικα Σκαφιδά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι ήταν η πρώτη που πέρασε από δοκιμαστικό για τον ρόλο της “Ελένης” στις «Άγριες Μέλισσες», αλλά δεν την πήραν.

Η ηθοποιός που θα πρωταγωνιστεί στη νέα φιλόδοξη σειρά του MEGA, «Έξαψη», ανέφερε: «Ήμουν η πρώτη που έκανα δοκιμαστικό για τον ρόλο της Ελένης στις ‘’Άγριες Μέλισσες’’. Πήγα, έκανα ένα δοκιμαστικό με τον Λευτέρη Χαρίτο, μετά μου είπαν θα με ειδοποιήσουν, μου έστειλαν κάποια σενάρια κ.λπ.
Ήμουν κι εγώ λίγο διστακτική. ‘’Θα είναι καθημερινό, εποχής, τι θα ‘ναι τώρα αυτό;’’ και είπα μετά: ‘’Δεν βαριέσαι’’. Μου άρεσε αυτό που διάβασα, είπα ‘’Είμαι ΟΚ, συνεχίζουμε’’. Μου είπαν: ‘’Εντάξει, θα προχωρήσουμε σε μια δεύτερη φάση’’.
Ε, δεν προχωρήσαμε, δεν με ξαναπήραν τηλέφωνο μετά, και μπορώ να καταλάβω γιατί… Δεν μπορώ να φανταστώ ηθοποιό να υποδύεται αυτόν τον ρόλο καλύτερα από τη Μαρία Κίτσου. Η ματαιοδοξία, μέχρι ένα σημείο παιδιά!» παραδέχτηκε με ειλικρίνεια.

protothema.gr