Γλεντάει” το διαδίκτυο με την ανακήρυξη νέων εκλογών! Οι επικές ατάκες που.. ξεκαρδίζουν… (PHOTOS)
tsi

 

 

 

 

 

 

 

 

Προεκλογική περίοδος ουσιαστικά για τρίτη φορά μέσα σε έναν χρόνο! Τι χρόνο, δηλαδή, 8 μήνες για την ακρίβεια…Το είπαμε και το ξαναλέμε: Οι εκλογές είναι γιορτή! Γιορτή της δημοκρατίας που ο “κυρίαρχος” λαός εκφράζει δυναμικά την άποψη του!

Και φυσικά ο “κυρίαρχος” λαός την πρώτη φορά, έφερε την “Ελπίδα”, την δεύτερη φορά βροντοφώναξε ΟΧΙ στις εξωτερικές και ντόπιες δυνάμεις που τον “μάχονταν” και ήθελαν την υποταγή του, τώρα την τρίτη, τι ακριβώς καλείται να κάνει;

Επειδή το ερώτημα το συγκεκριμένο είναι πολύ σοβαρό και πολύ βιαστικό και επιφανειακό να δοθεί μία απάντηση και μόνο από την δήλωση – υπόδειξη της Μέρκελ (Η παραίτηση Τσίπρα είναι μέρος της λύσης και όχι μέρος της κρίσης) ή της Ραχήλ Μακρή ( Οι εκλογές έγιναν για φύγουν οι ενοχλητικοί βουλευτές) που έχει η κάθε μία τα δίκια της – η αλήθεια να λέγετε – εμείς εδώ, μέσα από αυτήν την στήλη, σε όλη την προεκλογική περίοδο θα κάνουμε αυτό που μας υποδεικνύει και ο τίτλος της στήλης: viral!

Θα βρίσκουμε αυτά που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και των social media που συνήθως καυτηριάζουν την πραγματικότητα που ζούμε, την μονίμως προεκλογική το τελευταίο 8μηνο!

Απολαύστε τα καλύτερα, τα κορυφαία της χθεσινής και σημερινής ημέρας που αφορούν τις εκλογές, #ekloges2015_round2, απέκτησαν και όνομα, και χαμογελάστε!

Ο “κυρίαρχος” λαός θα στείλει το μήνυμα του και ελπίζουμε κάποια φορά να εκληφθεί από αυτούς που ΕΜΕΙΣ επιλέγουμε να μας κυβερνήσουν.

Άλλωστε όπως λένε και οι τοίχοι: Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι, θα ήταν παράνομες!

Καλημέρα και … χαμογελάτε! Δεν έχουμε και άλλη λύση … Αδιέξοδο σε αντίθεση με την δημοκρατία που δεν γνωρίζει από αδιέξοδα!