Γνωρίστηκαν, αυτός Ζύγιζε 300 Κιλά και Εκείνη 150. Τώρα, αφού Έχασαν το Μισό τους Βάρος, ετοιμάζονται να Παντρευτούν!
1-39

Όλοι μας μια στο τόσο θέλουμε να σπάσουμε την δίαιτα μας και να πέσουμε με τα μούτρα στο φαγητό και γλυκά.

Για αυτό θέλουμε να διαβάζουμε ιστορίες σαν και αυτή που ακολουθεί, για να παίρνουμε δυνάμεις.
Ο Brower ήταν 28 ετών και 300 κιλά όταν ο γιατρός του είπε ότι δεν θα ζήσει μέχρι τα 30 εάν δεν έκανε κάποιες αλλαγές στην ζωή του.

Καταθλιπτικός και εθισμένος στα χάπια και στο ποτό, καταβρόχθιζε δύο μεγάλες πίτσες τη φορά.

Μετά από 100 ημέρες, ο Brower είχε χάσει 50 κιλά και μετέφερε τις προπονήσεις του από το σπίτι στο γυμναστήριο.

Για επιπλέον κίνητρο, δημιούργησε μια σελίδα στο Facebook για να καταγράψει το ταξίδι του και εκεί ήταν εκεί που η Masella τον είδε για πρώτη φορά.

«Ήμουν πραγματικά εμπνευσμένη από αυτόν και σκέφτηκα ότι ήταν σούπερ χαριτωμένος», είπε. «Αρχίσαμε να μιλάμε στο γυμναστήριο και ένιωσα ότι ήταν αγάπη με την πρώτη ματιά».

Ο Brower ήταν σε πρόγραμμα εδώ και δύο χρόνια όταν συναντήθηκαν. Η Masella ήθελε και αυτή να χάσει 70 κιλά.

Φυσικά, η πρώτη τους γνωριμία έλαβε χώρα στο γυμναστήριο. Ήταν εκεί στο πλευρό του Brower όταν έκανε τέσσερις χειρουργικές επεμβάσεις που απαιτούνται για την αφαίρεση της περίσσειας του δέρματος.

Τώρα, αφού έχουν χάσει 270 κιλά συνολικά, το ζευγάρι παντρεύεται. Ο Brower έχει αλλάξει εντελώς τη ζωή του. Εργάζεται και έχει μετακομίσει από το σπίτι των γονέων του.

«Πολλοί άνθρωποι έρχονται σε μένα, ζητώντας συμβουλές για την απώλεια βάρους», ανέφερε, «απλώς τους λέω ότι υπάρχει ελπίδα και να προσπαθήσουν. Αν πραγματικά το θέλουν, θα το κάνουν.»

Και ο προσωπικός του γυμναστής που τον βοήθησε από την αρχή; Είναι ο καλύτερος άνθρωπος. Ο Murphy περιγράφει το ζευγάρι ως το παραμύθι των ονείρων πολλών ανθρώπων!

 

Credit: Diply