Γνωστή σταρ ΡΟΖ ταινιών του Σειρηνάκη κάνει το… αγροτικό της στο Νοσοκομείο της Σύρου (ΦΩΤΟ)
akatalilo

Νοσοκομείο Σύρου, επείγοντα περιστατικά και η θερμοκρασία χτυπάει κόκκινο!

Ξαφνικά τον τελευταίο καιρό οι ασθενείς, αντρικού φύλου έχουν αυξηθεί κατακόρυφα. Εντάξει υπάρχουν ιώσεις, γαστρεντερίτιδες, αλλά ο λόγος είναι άλλος. Η 25χρονη γιατρίνα από την Πάτρα, Αφροδίτη Αδάμη, η οποία επέστρεψε στους θαλάμους των νοσοκομείων και άφησε στην άκρη προς το παρών τις ερωτικές ταινίες στις οποίες πρωταγωνιστούσε το τελευταίο καιρό θα βρίσκεται στην Σύρο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η καυτή Πατρινιά ηθοποιός ροζ ταινιών του Δημήτρη Σειρηνάκη εξασκεί τα καθήκοντα της ως Αγροτική Ιατρός και θα βρίσκεται στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, για τους επόμενους 7 μήνες.

Η ξανθιά Πατρινιά, ωστόσο, αποφάσισε πως η ιατρική καριέρα δεν την κάλυπτε τόσο καθώς ανακάλυψε πως το πραγματικό της πάθος είναι το “κρεβάτι”. Έτσι, αντιλήφθηκε πως έχει τα προσόντα, αλλά και το… μεράκι και αποφάσισε να ακολουθήσει καριέρα  ως πρωταγωνίστρια του Δημήτρη Σειρηνάκη!

Τι και αν τέλειωσε την ιατρική με πολύ καλό βαθμό; Η καυτή Πατρινιά έγινε στάρ και άρχισε να… θεραπεύει άλλες πληγές, ωστόσο η 25χρονη Αφροδίτη Αδάμη (το καλλιτεχνικό της) θα κολάζει… μόνο με τη σκέψη της τους ασθενείς!

Η γιατρός, η οποία είχε περάσει από τους πρώτους στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών και πήρε το πτυχίο της με βαθμό 6,13 («καλώς»), έχει ήδη γυρίσει τέσσερις ταινίες και, όπως έχει πει, όνειρό της είναι να ζήσει την απόλυτη απελευθέρωση, ενώ θέλει να σπάσει τα ταμπού της ελληνικής κοινωνίας. «Δεν κάνω “ακαταλληλο”, κάνω τέχνη», έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις.

Κάλως ήρθες γιατρίνα!

Αποτέλεσμα εικόνας για Αφροδίτη Αδάμη

Αποτέλεσμα εικόνας για Αφροδίτη Αδάμη

Αποτέλεσμα εικόνας για Αφροδίτη Αδάμη

Αποτέλεσμα εικόνας για Αφροδίτη Αδάμη

Αποτέλεσμα εικόνας για Αφροδίτη Αδάμη

 

 

 

 

 

www.filathlos.gr