24.7 C
Αθήνα
2 Οκτωβρίου, 2023
Dream fm 90,7
HTML tutorial
Lifestyle

Γνωστός καρδιολόγος ο γιατρός που ήταν παντρεμένος στη Κρήτη και… έκανε δεύτερο πολιτικό γάμο – «μαϊμού»

gamos-8-ok-640x384

Αναπληρωτής καθηγητής και διευθυντής καρδιολογικής ο… «δίγαμος» γιατρός

 Γνωστός καρδιολόγος ο γιατρός που ήταν παντρεμένος στη Κρήτη και… έκανε δεύτερο πολιτικό γάμο – «μαϊμού»

Διευθυντής της καρδιολογικής κλινικής μεγάλου κρατικού νοσοκομείου των Αθηνών, καθώς και αναπληρωτής καθηγητής στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου (ΕΚΠΑ) είναι ο… πλέον συζητημένος γιατρός των τελευταίων ημερών.

Ο λόγος για τον καρδιολόγο γιατρό, ο οποίος είχε σύζυγο και δύο παιδιά στην Κρήτη και αποφάσισε να… «παντρευτεί» και μία δεύτερη γυναίκα στη Χαλκίδα.

Είχε περίεργη και βίαιη συμπεριφορά

Σύμφωνα με το iefimerida.gr, όπως αναφέρουν κύκλοι από την καρδιολογική κοινότητα, ο γιατρός είχε συχνά βίαιη συμπεριφορά προς τους συναδέλφους του, ενώ γίνεται λόγος και για τις περίεργες πρακτικές του.

Καρδιολόγος με… 4 ταυτότητες ο κουμπάρος – «μαϊμού»

Πάντως για να ολοκληρώσει την… παρανομία του, ο γιατρός επέλεξε και τον κατάλληλο «κουμπάρο».

Συγκεκριμένα, ο κουμπάρος που συμμετείχε στο γάμο – «μαϊμού» της Χαλκίδας είναι, επίσης, καρδιολόγος, ιδιαίτερα γνωστός στους ιατρικούς κύκλους και, μάλιστα, θεωρείται ως ένας από τους πιο καταξιωμένους επιστήμονες στον τομέα του.

Βέβαια, σύμφωνα με το evialead.gr, ο… «κουμπάρος», έχει, όχι μία και δύο, αλλά 4 ταυτότητες.

Σημειώνεται ότι για τη σοβαρή υπόθεση απάτης διενεργείται κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ), ενώ, με την ολοκλήρωση της ΕΔΕ, η υπόθεση θα σταλεί και στον Εισαγγελέα.

Το διαζύγιο αποκάλυψε την υπόθεση

Υπενθυμίζεται, ότι ο εν λόγω γιατρός, συζούσε με τη δεύτερη γυναίκα στην Αθήνα, από… Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, ενώ τα Σαββατοκύριακα, ερχόταν στην Κρήτη, με τη δικαιολογία ότι είναι… πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών!

Επειδή όμως ήταν ήδη παντρεμένος, δεν μπορούσε να πραγματοποιήσει και δεύτερο γάμο, έτσι, αποφάσισε να κάνει ένα γάμο – μαϊμού στο Δημαρχείο Χαλκιδέων.

Η υπόθεση ήρθε στο φως, όταν η δεύτερη «σύζυγος» μετέβη στο Δήμο Χαλκιδεών, προκειμένου να παραλάβει το διαζευκτήριο από το «γάμο» της με το γιατρό, μαθαίνοντας ότι, τελικά, δεν είχε παντρευτεί ποτέ μαζί του!

Το απίστευτο σενάριο που διερευνούν οι αρχές!!!

Ένα απίστευτο σενάριο διερευνάται αναφορικά με τον γάμο μαϊμού που τελέστηκε στη Χαλκίδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εμπνευστές ή ο εμπνευστής του γάμου, ο οποίος είχε καλές σχέσεις με το Δήμο, ζήτησε την αίθουσα τελετών του Δημαρχείου, προκειμένου, όπως είπε, να γυρίσει ταινία!!! Να κάνει δηλαδή έναν “κινηματογραφικό γάμο” που ήξεραν όλοι όσοι συμμετείχαν ότι είναι ψεύτικος …εκτός από τη νύφη. Μάλιστα, δεν του δόθηκε η αίθουσα τελετών αλλά η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αυτά αναφέρουν οι νεώτερες πληροφορίες οι οποίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα, είναι σίγουρο ωστόσο ότι το σενάριο αυτό διερευνάται. Εκείνο που μένει μάλιστα να διευκρινιστεί είναι εάν εκείνος που ζήτησε την αίθουσα έκανε επίσημο αίτημα στο Δήμο ή του παραχωρήθηκε μετά από συνεννόηση με κάποιο πολιτικό πρόσωπο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, από τον γάμο μαϊμού, εμπεριέχονται στην δικογραφία 8 φωτογραφίες, στις οποίες, εκείνος που παριστάνει τον Αντιδήμαρχο που δήθεν πάντρεψε το ζευγάρι, είναι πάντα “πλάτη” καθώς σε καμία δεν φαίνεται το πρόσωπό του. Παράλληλα, μόνο σε μία φαίνεται το πρόσωπο του ενός από τους κουμπάρους. Επίσης, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρχε και άνθρωπος που βιντεοσκοπούσε την τελετή, ωστόσο, το βίντεο αυτό δεν έφτασε ποτέ στα χέρια της “νύφης”.

Εάν το σενάριο αυτό ισχύει, τότε δικαιολογείται απόλυτα το γεγονός ότι, βρέθηκαν στα χέρια των δραστών τα βιβλία των γάμων, ενώ η παρουσία τους στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου δεν έκανε εντύπωση σε κανέναν. Απομένει η επίσημη επιβεβαίωσή του.

 

 

Related posts

Πασίγνωστο ριάλιτι έγινε πορνό: Παράνομο ζευγάρι έκανε σεξ μπροστά στις κάμερες! (videos+photos)

907@dreamfm.gr

Θρήνος για τον 28χρονο κούκλο που “έφυγε” από λευχαιμία

907@dreamfm.gr

Αυστηρώς ακατάλληλο: Η Αγγέλα από το “Παρά Πέντε” ολόγυμνη σε καυτές περιπτύξεις! (VIDEO)

907@dreamfm.gr

Leave a Comment