Γονέας στην αγανάκτησή του γρονθοκόπησε δύο φορές νοσηλευτή στην Κρήτη
grothia

Ένα πρωτοφανές επεισόδιο που σημειώθηκε χριστουγεννιάτικα στο Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου έρχεται να υπενθυμίσει, με τον πιο εμφατικό τρόπο, πως τα προβλήματα στις δομές υγείας του νομού Λασιθίου είναι υπαρκτά, αρκετά σοβαρά και δυστυχώς δεν έχουν αντιμετωπιστεί, παρά τις όποιες προσπάθειες ή εξαγγελίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες νοσηλευτής υπήρξε θύμα αγανακτισμένου γονέα που έβλεπε να μην μπορεί να λυθεί το πρόβλημα που αντιμετώπιζε με το παιδί του και μέσα στην αγανάκτησή του γρονθοκόπησε δύο φορές, στέλεχος του προσωπικού που ήταν σε νυκτερινή βάρδια.

Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι ο πατέρας ενήλικου νεαρού ατόμου με χρόνια προβλήματα, αναζητούσε χώρο για τη νοσηλεία του παιδιού του, διότι η Παθολογική Κλινική ήταν γεμάτη και δεν υπήρχε κρεβάτι και χώρος για να νοσηλευτεί στην Κλινική.

Ο άνθρωπος -χωρίς να γνωρίζει τον τρόπο λειτουργίας του Νοσοκομείου- έβλεπε πως στην Καρδιολογική υπήρχαν κρεβάτια και ζητούσε να μεταφερθεί εκεί το παιδί του. Κάποιοι προσπάθησαν να εξηγήσουν πως πρόκειται για διαφορετική κλινική με άλλες προτεραιότητες που δεν φιλοξενεί εύκολα περιστατικά της Παθολογικής. Στην προσπάθεια αυτή υπήρξε το επεισόδιο της χειροδικίας, όπως λένε οι πληροφορίες.

Πηγή: anatolh.com