• 23 Ιουνίου, 2024

Γονείς μεγάλη προσοχή… Επιχείρησαν να αρπάξουν 11χρονο αγόρι

Vinkmag ad

paidi1

Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστοι που επέβαιναν σε ένα κόκκινο αυτοκίνητο, πλησίασαν ένα αγοράκι έντεκα χρονών. Προσπάθησαν να το πείσουν να πλησιάσει… «Έλα να σου δώσουμε σοκολάτα» έλεγαν στο παιδί το οποίο όμως άρχισε να τρέχει και μάλιστα προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Οι άγνωστοι δεν πτοήθηκαν. Δεν εγκατέλειψαν την προσπάθειά τους. Έβαλαν όπισθεν στο όχημα κι εξακολουθούσαν να κυνηγούν το παιδί το οποίο κατάφερε να ανέβει έναν τοίχο και να βρει καταφύγιο σε σπίτι του χωριού Αμφιθέα στα Γιάννενα.

Οι γονείς του μικρού ενημέρωσαν την αστυνομία η οποία έφτασε στην περιοχή και ερευνά πλέον με προσοχή την συγκεκριμένη υπόθεση. Ο μικρός έδωσε λεπτομερή περιγραφή όλων όσων συνέβησαν, του οχήματος και των ανθρώπων που τον προσέγγισαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάτι παρόμοιο συνέβη πριν από μερικές ημέρες στο Πέραμα. Όταν έγινε γνωστό το συμβάν, οι εκπαιδευτικοί του δημοτικού σχολείου και του γυμνασίου, ενημέρωσαν εκτενώς τα παιδιά και τους έδωσαν οδηγίες για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να αντιδρούν στην επιχείρηση προσέγγισής τους από αγνώστους.

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr

Loading

  Read Previous

  Οι ναυαγοί στην Γαύδο και η ανθρωπιά των ντόπιων (φωτορεπορτάζ video)

  Read Next

  «Μπαμπά μπορείς να μου δανείσεις 25 ευρώ;» Μια μικρή ιστορία που ΑΞΙΖΕΙ να διαβαστεί από όλους τους γονείς…

  Leave a Reply

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  Most Popular