• 5 Φεβρουαρίου, 2025

Breaking News :

Κρήτη: Οι μπαλωθιές τον έβαλαν σε μπελάδες

Κρήτη: 13χρονη άφησε την τελευταία την πνοή από σηψαιμία

Νέα απάτη: Με πρόσχημα ότι δικαιούται επίδομα της «άδειασε» τον λογαριασμό

Κρήτη: Μπήκαν με το αγροτικό στο γήπεδο και προκάλεσαν ζημιές

Ηράκλειο: «Σκηνοθέτησε» κλοπή για να πάρει χρήματα από την ασφάλεια

Παρέμβαση Αυγενάκη για την ενίσχυση του ΑΤ Φαιστού και ΤΑΕ Μεσαράς κατά την τουριστική περίοδο

Κόβουν την πίτα τους οι Σύλλογοι της Κοινότητας Καμηλαρίου

Οι τιμές των αγροτικών προϊόντων στο Δημοπρατήριο του Α.Σ. Τυμπακίου, σήμερα 5 Φεβρουαρίου

Απίστευτο: Ξήλωσαν καλαθάκια στον Άγιο Τίτο Τυμπακίου, έκλεψαν και λουλούδια καινουργιοφυτεμένα (Φωτο)

Ο Αντιδήμαρχος Φαιστού Γιάννης Φασομυτάκης στην Πρωινή Πτήση, για την πορεία των μεγάλων έργων αλλά και τις χρηματοδοτήσεις για τις αθλητικές υποδομές – Άκρως αποκαλυπτική η παρέμβαση Αθουσάκη

Γρονθοκόπησαν στην Κρήτη οδηγό τουριστικού λεωφορείου στο δρόμο

grothia matomeni

Απίστευτη τροπή πήρε μια συνηθισμένη μέρα για νευρά στη Σταλίδα καθώς -όπως καταγγέλλεται- ξυλοκοπήθηκε οδηγός λεωφορείου ο οποίος «έκλεινε» αναγκαστικά το δρόμο περιμένοντας να ξεφορτώσει εμπόρευμα το προπορευόμενο όχημα.

Οδηγός αυτοκινήτου που βρισκόταν πίσω από τουριστικό λεωφορείο φάινεται ότι δεν άντεξε την αναμονή και σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, επιτέθηκε με μπουνιές στον οδηγό.
Τον γρονθοκόπησε οδηγός

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Σωματείου Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων Ηρακλείου κ.Σεραφειμίδη που μίλησε στο neakriti.gr «o δρόμος ήταν κλειστός και ο συνάδελφος αναγκάστηκε να σταματήσει με αποτέλεσμα να μην περνάει ο δρόμος. Ο οδηγός που βρισκόταν πίσω από το συνάδελφο άρχισε να φωνάζει και να ζητάει να ξεκινήσει το λεωφορείο, με αποτέλεσμα να λογοφέρουν. Μάλιστα κατέβηκε από το ΙΧ και άρχισε να ρίχνει μπουνιές στο οδηγό τουριστικού λεωφορείου ο οποίος έπεσε αιμόφυρτος».

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει το Σωματείου Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων, ο οδηγός φέρει τραύματα στο πρόσωπο και τον ώμο, κλήθηκε γιατρός για να του προσφέρει βοήθεια και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Θα καταθέσει μήνυση

Ο οδηγός του ΙΧ σύμφωνα με την καταγγελία,  μετά το συμβάν έφυγε από το χώρο και παραμένει άγνωστο εάν επικοινώνησε με τις αρχές. Πάντως ο αριθμός κυκλοφορίας του αυτοκινήτου συγκρατήθηκε και ο οδηγός του λεωφορείου προτίθεται να καταθέσεις μήνυση κατά του ανθρώπου που όπως υποστηρίζει του επιτέθηκε.

Το γεγονός καταδίκασε το Εργατικό κέντρο Ηρακλείου καθώς σύμφωνα γραμματέα του κ.Βρέντζο πρόκειται για “απαράδεκτο και καταδικαστέο γεγονός και μάλιστα μέσα στην  «καρδιά» της τουριστικής σεζόν”.

Η κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι οδηγοί τουριστικών λεωφορείων οδηγεί το Σωματείο σε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο καθώς όπως σημειώνει ο κ.Σεραφειμίδης «δεν γίνεται να συνεχιστούν τα μεροκάματα τρόμου και να μην ξέρεις το βράδυ αν θα γυρίσεις στο σπίτι σου. Μπορεί να δημιουργούμε πρόβλημα κλείνοντας δρόμους, αλλά αυτές είναι υποδομές που έχουμε, και όταν δεν γίνεται διαφορετικά, θα πρέπει να προτάξουμε την ασφάλεια των τουριστών».

 

 

 

 

 

Ρεπορτάζ:Φιλία Σαριδάκη

 

 

neakriti.gr

    Read Previous

    Είχε άγιο η οδηγός: Ανώμαλη «προσγείωση» αυτοκινήτου στα δενδρύλια στο δρόμο Ζαρού-Μοιρών

    Read Next

    Οι 20 πιο ακριβές γάτες του πλανήτη που κοστίζουν μια περιούσια

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular