25.2 C
Αθήνα
29 Σεπτεμβρίου, 2023
Dream fm 90,7
HTML tutorial
Κρήτη

H περιπέτεια γνωστού δικηγόρου στη συναυλία του … Ρέμου στο Ηράκλειο

remos marinela nikolopoulos

Ούτε και ο ίδιος δεν το πίστευε τι ταλαιπωρία και περιπέτεια θα περνούσε όταν αποφάσιζε χτες το βράδυ να πάει ως το Παγκρήτιο Στάδιο και να δει τη μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού, που συγκέντρωσε περισσότερους από 7.000 θεατές!

Ο γνωστός δικηγόρος μαζί με τη γυναίκα του και με φιλική τους παρέα, πήραν το αυτοκίνητο τους και βρέθηκαν στο Παγκρήτιο, στη συναυλία του Ρέμου και της Μαρινέλλας. Το αυτοκίνητο, όπως και χιλιάδες άλλοι θεατές το στάθμευσε σε παρακείμενο δρόμο, δίπλα από το στάδιο. Όταν μετά το τέλος της συναυλίας πήγε για να πάρει το αυτοκίνητο του, έκπληκτος διαπίστωσε πως εκείνο είχε κάνει… φτερά!

Στην αρχή πίστεψε πως κάποιος του το είχε κλέψει αλλά πριν αποτανθεί στην αστυνομία, είπε να ψάξει πιο μεθοδικά κι εκεί είναι που έπαθε στην κυριολεξία την πλάκα του! Το αυτοκίνητο του ήταν μέσα σε μια γειτονική μάντρα κλειδωμένο και η είσοδος της μάντρας αμπαρωμένη, ενώ κανείς δεν υπήρχε στο μέρος για να απαντήσει στο ερώτημα πως βρέθηκε εκεί το αμάξι, πως μετακινήθηκε αφού ήταν κλειδωμένο και κυρίως τι εξυπηρετούσε η μεταφορά και το αμπάρωμα μιας ξένης περιουσίας που δεν εμπόδιζε την μάντρα αλλά και που δεν είχε κανένα δικαίωμα ο οποιοσδήποτε να το κάνει.

Η νύχτα δεν επέτρεπε να γίνουν πολλά και σήμερα το πρωί ο δικηγόρος της ιστορίας μας αφού πέρασε την πόρτα του Αστυνομικού Μεγάρου και ενημέρωσε τις αρχές, πήγε μαζί μ΄ένα περιπολικό στη μάντρα προκειμένου να πάρει πίσω το αμάξι του. Εις μάτην! Κανείς δεν υπήρχε εκεί για να δώσει απάντηση στα ερωτήματα και για να απελευθερώσει βέβαια το όχημα που ο ιδιοκτήτης του το κοιτούσε χωρίς να μπορεί να το πάρει πίσω. Και βέβαια ούτε κουβέντα για να ανοίξουν την κλειδαριά αφού θα εθεωρείτο παραβίαση ξένης ιδιοκτησίας.

Ακόμα και οι αστυνομικοί που κλήθηκαν χαρακτήριζαν πρωτοφανές το περιστατικό και όμοιο του δεν είχαν ξανασυναντήσει! Την κατάληξη της ιστορίας θα σας τη διηγηθούμε μόλις υπάρχει εξέλιξη κι όταν αποκαλυφθεί τι ακριβώς έχει συμβεί…περιμένετε!

Ε, μετά από περίπου 20 ώρες κατόρθωσε να πάρει το αυτοκίνητο του, αφού παρότι κίνησε Θεούς και… δαίμονες δεν κατόρθωσε να μάθει ποιος είναι ο ιδιοκτήτης της μάντρας που του είχε κρατήσει… όμηρο το αμάξι του. Κανείς δεν τον ήξερε, ούτε από τους γειτόνους, ούτε από την αστυνομία, αλλά ως δια μαγείας μετά από ώρες και αφού ο δικηγόρος είχε στήσει καρτέρι για να ανοίξει η μάντρα, εργαζόμενος σ´ αυτήν ήρθε κι άνοιξε για να πληροφορήσει τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου πως άλλος συνάδελφος του, με κλαρκ που διέθετε η μάντρα μετακόμισε το αυτοκίνητο βάζοντας τον ΙΧ του μέσα στη μάντρα!

Ο ιδιοκτήτης του χώρου πιθανότατα από φόβο ή από ντροπή δεν εμφανίστηκε για να δώσει εξηγήσεις αλλά δια μέσω ενός γείτονα του (που κατά τ´ άλλα δεν τον ήξερε) του μετέφερε τη συγνώμη του!

 

www.cretalive.gr

Related posts

Η Πρυτανεία στην Κρήτη βάζει «Φρένο» στην καθηγήτρια για το εμβόλιο!

907@dreamfm.gr

Άνδρας 53 ετών επιχείρησε να αυτοκτονήσει τοποθετώντας καλώδιο φιάλης υγραερίου στο στόμα του

907@dreamfm.gr

Σύλλογος Ξενοδόχων Ρεθύμνου: «Λέμε όχι στη φιλοξενία μεταναστών και προσφύγων»

907@dreamfm.gr

Leave a Comment