Η 18αδα της Μικτής ΕΠΣΗ για το «Μάχης Κρήτης»
mikti genti koule

Με αποστολή 18 ποδοσφαιριστών θα πάει το σαββατοκύριακο στον Άγιο Νικόλαο η Μικτή ΕΠΣΗ, προκειμένου να συμμετέχει στο 31ο Παγκρήτιο Κύπελλο «Μάχης Κρήτης».

Οι ποδοσφαιριστές που επιλέχτηκαν για να εκπροσωπήσουν το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο σε αυτή την σημαντική διοργάνωση, είναι οι:

Κυδωνάκης Βαγγέλης (Πυργιώτισσα)
Μαρκάκης Δημήτρης (Δόξα)
Βράνος Σπύρος (Δαμάστα)
Ξενοκτιστάκης Κρις (Δοξα)
Γιακουμάκης Γιάννης (Ολυμπιακός Μαλ.)
Κάββαλος Δημήτρης (Δειλινά)
Αστυρακάκης Γιώργος (Ολυμπιακός Μαλ.)
Βοζικάκης Λεωνίδας (Ν. Εργοτέλη)
Γοραντωνάκης Μιχάλης (Μονοφάτσι)
Κλινάκης Μιχάλης (Ρούβας)
Φαζάκης Ευάγγελος (Νέοι Αλμ/Αθλ)
Λέση Νίκος (Εργοτέλης)
Νοικοκυράκης Βαγγέλης (ΟΦΗ)
Ψαρράς Κων/Νος (Λίντο)
Χαϊντίνι Άγγελος (Εργοτέλης)
Κενδριστάκης Ιωάννης (Ερμής)
Λέλεκας Κων/νος (Ερμής)
Τσέρος Ηλίας (Ποσειδώνας)

Η αποστολή της Μικτής ΕΠΣΗ θα συγκεντρωθεί σήμερα στα γραφεία της ΕΠΣΗ, όπου ο πρόεδρος της Επιτροπής Μικτών ομάδων Βαγγέλης Παπαγγελής θα τους ενημερώσει για το πρόγραμμα τις διοργάνωσης. Η αναχώρηση για τον Άγιο Νικόλαο έχει προγραμματιστεί για το πρωί του Σαββάτου 2 Μαϊου, ενώ το Ηράκλειο αγωνίζεται την ίδια ημέρα στον πρώτο ημιτελικό στις 15:30 με αντίπαλο το Λασίθι, ενώ στις 17:00 θα γίνει ο άλλος ημιτελικός Χανιά-Ρέθυμνο.

Η αποστολή θα παραμείνει σε ξενοδοχείο του Αγίου Νικολάου καθώς την επόμενη ημέρα, Κυριακή 3 Μαϊου, θα γίνουν οι τελικοί, στις 10:30 ο μικρός τελικός και στις 12:00 ο τελικός.

Την ομάδα του Ηρακλείου θα συνοδέψουν στον Άγιο Νικόλαο οι ενωσιακοί προπονητές Δημήτρης Τριβιζαδάκης και Γιάννης Μπασκάκης, από την Επιτροπή Μικτών οι Βαγγέλης Παπαγγελής, Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης, Θεόφιλος Ασλάνης και ο έφορος Μάρκος Κλουβιδάκης.

 

 

 

 

http://www.grandsport.gr/