Η 19χρονη που γεννήθηκε με μία δυσμορφία στο πόδι, αλλά αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο στην ευτυχία της (Video)
19xroni

H Isa-Bella Leclair γεννήθηκε με μία δυσμορφία στο πόδι, αλλά αυτό δεν στάθηκε ποτέ εμπόδιο στην ευτυχία της

Ναι, όλοι ξέρουμε και πιθανώς έχουμε νιώσει την ισοπεδωτική δύναμη που έχουν τα πρότυπα ομορφιάς και για την εμφάνιση, αλλά και για τη διάθεση μας. Πιστεύουμε όμως πως για κάθε γυναίκα που κοιτάει το είδωλο στον καθρέφτη ξεφυσώντας απογοητευμένη για το τάδε και το δείνα σημείο του σώματός της με το οποίο δεν είναι ευχαριστημένη, υπάρχει μία που νιώθει υπέροχα για τον εαυτό της και το σώμα της, όπως ακριβώς είναι.

Χωρίς την ανάγκη να συμβαδίζει με τα εκάστοτε «πρότυπα ομορφιάς» και τις εκάστοτε «ιδανικές αναλογίες», αλλά με μία ασυγκράτητη αυτοπεποίθηση που της δίνει η μοναδική της εμφάνιση και σωματότυπος και την κάνει να ξεχωρίζει επειδή ακριβώς το πιστεύει.

Σε αυτή την κατηγορία θα κατατάσσαμε την  Isa-Bella Leclair από τον Καναδά η οποία
δεν άφησε τα τυπικά πρότυπα ομορφιάς να επηρεάσουν την διάθεση και την αυτοεκτιμήση της
.

Γεννήθηκε πριν από 19 χρόνια με το σύνδρομο Parkes Weber- μία γενετική ανωμαλία που της έχει προκαλέσει μία δυσμορφία στο δεξί της πόδι, με αποτέλεσμα να είναι συγκριτικά πιο ογκώδες και πρησμένο σε σχέση με το αριστερό.

 

Όταν όμως βλέπεις έναν άνθρωπο ο οποίος παρά τη διαφορετικότητα του, είναι τόσος σίγουρος για τον εαυτό του και νιώθει τόση αυτοπεποίθηση, το πρώτο συναίσθημα που σου γεννιέται δεν είναι λύπηση αλλά θαυμασμός.

Και το λέμε αυτό γιατί πρόσφατα, η Isa-Bella ανέβασε μία φωτογραφία της με μπικίνι με σκοπό να δείξει στον κόσμο την εμφάνισή της και να δώσει αυτοπεποίθηση και έμπνευση και στις υπόλοιπες γυναίκες σχετικά με την εικόνα που έχουν για το σώμα τους.

 

«Σε καμία περίπτωση η κατάσταση μου δεν θα με σταματήσει από το να φορέσω μαγιό ή ένα χαριτωμένο φόρεμα», δήλωσε πρόσφατα στην The Telegraph.

«Για μένα η αυτοπεποίθηση είναι το πιο σημαντικό κομμάτι του χαρακτήρα μου γιατί ξέρω πως εμπνέει κι άλλους ανθρώπους.

Και νομίζω πως το σημαντικό για τους ανθρώπους που έχουν θέματα με το σώμα ή την υγεία τους, δεν είναι μόνο να προσπαθήσουν να βελτιώσουν το «πρόβλημα», αλλά ταυτόχρονα να αγαπήσουν και να αποδεχτούν τον εαυτό τους γι” αυτό που είναι».


Η αλήθεια είναι ότι το χειροκρότημα δεν είναι αρκετό για να την συγχαρείς για την δυναμική της στάση ζωής
η οποία μάλιστα πρόσφατα κέρδισε στο διαγωνισμό ομορφιάς της περιοχής της, του Campbellton. «Το να δεχτείς τον εαυτό σου έτσι όπως ακριβώς είναι, είναι ίσως το μυστικό για να πετύχεις», δηλώνει περήφανη.

Μάλιστα, σύμφωνα με την μητέρα της, η Isa-Bella ήταν πάντα τόσο ενθαρρυντική και δυναμική.

«Σαν μητέρα, ανησυχούσα ότι μία μέρα μπορεί να γυρίσει από το σχολείο κλαίγοντας ή ότι θα είναι δυστυχισμένη επειδή δεν μπορεί να αλλάξει την εμφάνιση της, αλλά αυτό μέχρι σήμερα δεν έχει συμβεί ούτε μία φορά», παραδέχεται.

Ε λοιπόν αυτή η έφηβη είναι αληθινή πηγή θετικής ενέργειας, αλλά και η απόδειξη ότι η αυτοπεποίθηση δεν είναι θέμα εμφάνισης, αλλά τρόπος σκέψης.

 

«Για μένα η ομορφιά δεν περιορίζεται μόνο στην εξωτερική εμφάνιση. Για μένα όμορφος είναι κάποιος που όταν είσαι μαζί του νιώθεις καλά», λέει και καταφέρνει να αναιρέσει κάθε στερότυπο ομορφιάς που (νομίζαμε ότι) ξέραμε μέχρι σήμερα.

Δείτε το βίντεο με την Ιsa-Bella Leclair να μιλάει για τον τρόπο που τα έχει καταφέρει μέχρι σήμερα.

 

 

tilestwra.gr