Η 50άρα «ζουζούνα» γιατρός που το έσκασε με τον πιτσιρικά…
giatros zouzouna

 

 

 

 

 

 

 

Και ποιος δεν συζητά στην Πάτρα για την γιατρό που φημίζεται ως «τεκνατζού»!… Αν και παντρεμένη, προτιμά… τους μικρότερους άνδρες και μάλιστα το τελευταίο χρονικό διάστημα δηλώνει φουλ ερωτευμένη με νεαρό με τον οποίο εργάζεται… στον ίδιο χώρο!

Η γυναίκα αρχικά είχε κρατήσει κρυφή την σχέση της, στη συνέχεια όμως (λόγω του μεγάλου έρωτά της) αποκαλύφθηκε, όπως γράφει το dete.gr. Είναι ιδιαίτερα γνωστή στην κοινωνία της Πάτρας, ενώ φαίνεται πως λόγω του κεραυνοβόλου έρωτά της με τον «πιτσιρίκο» δεν δίστασε να εγκαταλείψει και την οικογένειά της! Μέχρι και τα παιδιά της αντιμετωπίζουν προβλήματα αλλά εκείνη δεν δίνει σημασία! «Εγώ τα μεγάλωσα, ας βρουν τον δρόμο τους» φέρεται να λέει και να ισχυρίζεται πως… θέλει να ζήσει και εκείνη την ζωή της. «Μια ζωή διάβασμα για να γίνω γιατρός, οικογένεια, να μεγαλώσω τα παιδιά μου, δουλειά, ε, θέλω τώρα χρόνο για μένα» είπε σε φίλες της.

Πληροφορίες πάντως αναφέρουν πως η «ζουζούνα» γιατρός δεν κάθεται καλά… ούτε στον χώρο που εργάζεται! Λέγεται πως συνάδελφοί της την έπιασαν επ’ αυτοφώρω να ερωτοτροπεί με τον νεαρό και ένας εξ αυτών… της έκανε καταγγελία! Άγνωστο παραμένει τι απέγινε με την συγκεκριμένη υπόθεση. Θα πρέπει να σημειωθεί πως η γιατρός … τα ‘χει τα χρονάκια της, όμως φαίνεται πως έχει το «μέλι» που έλκει … τους «κηφήνες»!