Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον είναι ένα από τα ζευγάρια που δεν διακρίνονται μόνο για τη μακροβιότητά τους, ειδικά για τα δεδομένα του Χόλιγουντ, αλλά και για τη θετική στάση τους απέναντι στη ζωή.

Ακόμα και τα προβλήματα υγείας που έχουν αντιμετωπίσει ή αντιμετωπίζουν – η Γουίλσον είχε καρκίνο του μαστού και έκανε διπλή μαστεκτομή, ο Χανκς είναι διαβητικός ενώ και οι δύο νόσησαν πρόσφατα με κορονοϊό– φαίνεται να έχουν φέρει το ζευγάρι πιο κοντά το ένα στο άλλο αλλά και στην κοινότητά του. Είναι χαρακτηριστικό ότι όταν συνήλθαν από την COVID-19 δώρισαν πλάσμα αίματος για τις ανάγκες της έρευνας που γίνεται με σκοπό την ανάπτυξη ενός εμβολίου.

Χτες ο αγαπημένος ηθοποιός είχε γενέθλια, έγινε 64 ετών, και η Γουίλσον τον τίμησε με μια ανάρτηση στο Instagram, ό,τι πιο τρυφερό έχουμε διαβάσει τελευταία για την αγάπη: «Σε αγαπάμε πολύ. Είσαι η άγκυρά μας. Κάθε μέρα μαζί σου είναι ευλογία».

Συνεχίζοντας τη λεζάντα πρόσθεσε στίχους από το τραγούδι «When I’m sixty-four» των The Silver Beetles, που μεταξύ άλλων λένε: «Θα με χρειάζεσαι, θα με φροντίζεις ακόμα όταν θα είμαι εξήντα τεσσάρων;». Η απάντηση της Γουίλσον είναι ένα μεγάλο «ναι».

Δείτε την ανάρτηση:

Loading