Η «ανθρωπινή» Barbie: H 26χρονη Ρωσίδα που ακόμη την ντύνουν οι γονείς της και αρνούνται να βγει με αγόρια(Photos Video)
barbie

Η ιστορία της Μπάρμπι της Ρωσίας – Δεν είχε ποτέ αγόρι & μένει ακόμη με τους γονείς της που την ντύνουν σαν κούκλα

Η 26χρονη Angelica Kenova από τη Μόσχα της Ρωσίας, ζει με τους γονείς της, οι οποίοι από τη γέννηση της έως και σήμερα την ντύνουν σαν να είναι κούκλα και δεν της επιτρέπουν να βγει ραντεβού με αγόρια, παρά μόνον εάν συνοδεύεται από τη μητέρα της.

Αυτός είναι και ο λόγος που η Angelica, η οποία δηλώνει μοντέλο, ψυχολόγος και μπαλαρίνα δεν είχε ποτέ ως σήμερα ένα αγόρι, όπως εξομολογείται.

Η «ανθρωπινή» Barbie: H 26χρονη Ρωσίδα που ακόμη την ντύνουν οι γονείς της και αρνούνται να βγει με αγόρια!Η 26χρονη νεαρή κοπέλα, που έχει σωματικές αναλογίες αλλά και καθημερινότητα όμοια με της διάσημης κούκλας Barbie, έχει χιλιάδες ακόλουθους στα κοινωνικά δίκτυα, στα οποία φροντίζει να κάνει τακτικές αναρτήσεις φωτογραφιών της.“Οι γονείς μου”, λέει, “με μεγάλωσαν σαν πριγκίπισσα και δεν με άφησαν ποτέ να βγω έξω, να βγαίνω ραντεβού με αγόρια ή να έχω τις συνήθεις ενήλικες εμπειρίες. Ως αποτέλεσμα, δεν είμαι κατάλληλη για μία αληθινή ζωή- είμαι κυριολεκτικά σαν μια ζωντανή κούκλα.

Η μητέρα μου και ο πατέρας μου έχουν υπάρξει υπερπροστατευτικοί για όλη τη ζωή μου. Κάποιοι γονείς διώχνουν τα παιδιά τους από το σπίτι, μόλις γίνουν 18 χρονών- όχι οι δικοί μου”. Και συνεχίζει: “Δεν διάλεξα εγώ την όψη της κούκλας από μόνη μου, οι γονείς μου το έκαναν. Όταν έγινα 6 χρονών, η μητέρα μου ξεκίνησα να μου αγοράζει συλλεκτικές Barbie και όλο ενθουσιασμό να με ντύνει σαν να ήμουν και εγώ μια. Η μητέρα μου ήταν αυτή που με ενέπνευσε και με παρότρυνε να γίνω σαν εκείνη.

Η «ανθρωπινή» Barbie: H 26χρονη Ρωσίδα που ακόμη την ντύνουν οι γονείς της και αρνούνται να βγει με αγόρια!Οι γονείς μου με αποκαλούσαν πριγκίπισσα και μου αγόραζαν πάντοτε τα καλύτερα ρούχα. Μπορείτε να πείτε πως μου έδιναν υπερβολική προσοχή- δεν ήμουν ποτέ ελεύθερη να κάνω κάτι, αν δεν μου το επέτρεπαν. Δεν μου επιτρέπεται ούτε να αγοράζω τα ρούχα μου χωρίς της μητέρα μου”.Η «ανθρωπινή» Barbie: H 26χρονη Ρωσίδα που ακόμη την ντύνουν οι γονείς της και αρνούνται να βγει με αγόρια!

Η κοπέλα εξομολογείται πως δεν έχει υποβληθεί ποτέ σε κάποια χειρουργική επέμβαση, αλλά από μικρή ηλικία προπονείται καθημερινά, με προσωπικό γυμναστή, προκειμένου να έχει τις αναλογίες της αγαπημένης της κούκλας και μάλιστα έχει πολλές φιλοδοξίες, για μια καριέρα στο μόντελινγκ, στα ερχόμενα χρόνια.

Η «ανθρωπινή» Barbie: H 26χρονη Ρωσίδα που ακόμη την ντύνουν οι γονείς της και αρνούνται να βγει με αγόρια!

Η «ανθρωπινή» Barbie: H 26χρονη Ρωσίδα που ακόμη την ντύνουν οι γονείς της και αρνούνται να βγει με αγόρια!Η «ανθρωπινή» Barbie: H 26χρονη Ρωσίδα που ακόμη την ντύνουν οι γονείς της και αρνούνται να βγει με αγόρια!Η «ανθρωπινή» Barbie: H 26χρονη Ρωσίδα που ακόμη την ντύνουν οι γονείς της και αρνούνται να βγει με αγόρια!Η «ανθρωπινή» Barbie: H 26χρονη Ρωσίδα που ακόμη την ντύνουν οι γονείς της και αρνούνται να βγει με αγόρια!Η «ανθρωπινή» Barbie: H 26χρονη Ρωσίδα που ακόμη την ντύνουν οι γονείς της και αρνούνται να βγει με αγόρια!Η «ανθρωπινή» Barbie: H 26χρονη Ρωσίδα που ακόμη την ντύνουν οι γονείς της και αρνούνται να βγει με αγόρια!Η «ανθρωπινή» Barbie: H 26χρονη Ρωσίδα που ακόμη την ντύνουν οι γονείς της και αρνούνται να βγει με αγόρια!Η «ανθρωπινή» Barbie: H 26χρονη Ρωσίδα που ακόμη την ντύνουν οι γονείς της και αρνούνται να βγει με αγόρια!Η «ανθρωπινή» Barbie: H 26χρονη Ρωσίδα που ακόμη την ντύνουν οι γονείς της και αρνούνται να βγει με αγόρια!Η «ανθρωπινή» Barbie: H 26χρονη Ρωσίδα που ακόμη την ντύνουν οι γονείς της και αρνούνται να βγει με αγόρια!Η «ανθρωπινή» Barbie: H 26χρονη Ρωσίδα που ακόμη την ντύνουν οι γονείς της και αρνούνται να βγει με αγόρια!

 

 

http://fevgato.eu/