Οι χοροί στην πίστα… έφεραν τη σύλληψη στην Κρήτη
Στα Χανιά, τη νύχτα του Σαββάτου, σε γενικευμένο έλεγχο των αρμόδιων υπηρεσιών, σε χοροεσπερίδα αθλητικού σωματείου, σε χώρο φιλοξενίας κοινωνικών εκδηλώσεων στον Βόρειο Άξονα, οι αρχές προχώρησαν σε αυτόφορη διαδικασία σε βάρος του υπεύθυνου του Αθλητικού Σωματείου, με αφορμή το γεγονός ότι στο χώρο που βρισκόταν σε εξέλιξη εκδήλωση υπήρχαν άτομα που χόρευαν.

Παρά το γεγονός ότι από την πλευρά της επιχείρησης, είχαν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα, για τα οποία είχαν λάβει γνώση γραπτά μέσω των προσκλήσεων που είχαν στα χέρια τους οι συμμετέχοντες, κάποιοι αγνόησαν τις απαγορεύσεις και… έσυραν τον χορό, υπό τους ήχους του συγκροτήματος γνωστού Κρητικού καλλιτέχνη.

Σύμφωνα με το kriti360.gr στο χώρο της εκδήλωσης υπήρχαν περίπου 450 άτομα ωστόσο οι υπηρεσίες που διενήργησαν τους ελέγχους, διαπίστωσαν συγχρωτισμό, με αποτέλεσμα να προχωρήσουν στην προσαγωγή του εν λόγω ατόμου, που ήταν ο υπεύθυνος για την διοργάνωση της εκδήλωσης.

Οι έλεγχοι ήταν πολλοί και αυστηροί σε πάρα πολλούς χώρους συνάθροισης κοινού σε όλη την Π.Ε.Χανίων, ενώ και σε άλλες περιπτώσεις, όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες, βεβαιώθηκαν τσουχτερά πρόστιμα.