Η έκφυλη σαραντάρα….
zevgari-sex

Με λένε Κώστα, στα είκοσι πέντε μου αποφάσισα να γυρίσω στην Αθήνα, την πόλη που λάτρευα από μικρός και να κάνω ένα καινούργιο ξεκίνημα στην ζωή μου. Βρήκα δουλειά σε μια μεγάλη τεχνική εταιρία και νοίκιασα σπίτι κοντά για να μην με τρώνε τα δρομολόγια. Από την πρώτη ημερα το ενδιαφέρον μου κέντρισε η όμορφη Ελένη, η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας.

Είναι γύρω στα σαράντα, ξανθιά με πλούσιες καμπύλες και έκφυλη φάτσα. Δεν ξέρω τι συμβαίνει, είναι το κορμί της, είναι το προκλητικό της ντύσιμο, κάθε φορά όμως που τη βλέπω αναστατώνομε. Από ότι ξέρω ζει μόνη, ήταν παντρεμένη αλλά χώρισε. Δεν ξέρω τον λόγω του χωρισμού αλλά εγώ δεν θα άφηνα να μου φύγει ένα τέτοιο αστέρι.

Μια ημέρα την ώρα που έμπαινα στην πολυκατοικία άκουσα να φωνάζει το όνομα μου, γύρισα και την είδα να μπαίνει και αυτή. Φορούσε μινι φούστα που αναδείκνυε ιδανικά τις τέλειες αναλογίες και τα καλλίγραμμα πόδια της. Με ρώτησε αν είμαι υδραυλικός και μόλις της απάντησα καταφατικά μου είπε ότι έχει πρόβλημα στο μπάνιο και ότι ψάχνει κάποιον να το φτιάξει.

Δέχθηκα αμέσως και σε πέντε λεπτά βρέθηκα με τα εργαλεία στο διαμέρισμα της. Το πρόβλημα στην ντουζιέρα λύθηκε εύκολα. Όταν της είπα ότι δεν θέλω λεφτά για τον κόπο μου αυτή θέλησε να μου προσφέρει ένα καφεδάκι για να με ευχαριστήσει.

– «Αν είναι από τα χεράκια σου, θα το πιω ευχαρίστως» της είπα με ένα πλατύ χαμόγελο.

– «Ώστε υπάρχουν ακόμα ευγενικοί και φιλότιμοι άντρες» μου είπε με νόημα.

Μαζί με τον καφέ μου άνοιξε και την καρδιά της, μου μίλησε για τα προβλήματα που είχε με τον πρώην σύζυγο. Εγώ, δεν έχασα την ευκαιρία να της εκδηλώσω το θαυμασμό μου, λέγονταν της λόγια τρυφερά. Σύντομα έλιωσε ο πάγος ανάμεσα μας και άρχισε να γίνετε πιο διαχυτική. Άπλωσε το χέρι της και με χάιδεψε.

Την έσφιξα στην αγκαλιά μου, αυτή ανταποκρίθηκε πολύ θερμά και αρχίσαμε να φιλιόμαστε με πάθος. Το ένα έφερε το άλλο και σύντομα το χέρι της βρέθηκε να ψάχνει τον ανδρισμό μου. Με ένα επιφώνημα θαυμασμού μου έδειξε ότι της άρεσε αυτό που ακουμπούσε και φούσκωνε στο παντελόνι μου. Άνοιξε το φερμουάρ και άρχισε να μου κάνει στοματικό έρωτα. Μιλάμε ότι η γυναίκα είναι ηφαίστειο, τέτοιο τσιμπούκι δεν μου έκανε καμία άλλη.

Ρούφαγε με πάθος εξαφανίζοντας το καυλί μου. Την άρπαξα και την έριξα στο κρεβάτι, άνοιξα τα υπέροχα πόδια της και άρχισα να την γαμάω άγρια, χουφτώνοντας το πλούσιο στήθος της. Βογκούσε και έσκουζε λέγοντας μου πόσο υπέροχος γαμιάς είμαι. Σε λίγο τελείωσα πλημμυρίζοντας με χύσια την κοιλιά της.

Πριν προλάβει να συνέλθει, βρέθηκα κοντά στο μουνάκι της και άρχισα να το γλείφω δυνατά. Ολόκληρο το κορμί της έτρεμε από καύλα και τα χέρια της πίεζαν το κεφάλι μου ανάμεσα στα σκέλια της.

– «Ααααχχχ… Είσαι τελείως αγόρι μου, με τρελαίνεις».

Τώρα που η καύλα κορυφώθηκε την γύρισα μπρούμυτα. Σάλιωσα το δάχτυλο μου και άρχισα να παίζω με την ροζ κωλοτρυπίδα της. Αυτή δάγκωσε το μαξιλάρι παραλύοντας από ηδονή. Το σκληρό καυλί μου βυθίστηκε στον κώλο της. Ένα βογκητό πόνου της ξέφυγε, παρακαλώντας με να σταματήσω. Εγώ την καθησύχασα ότι θα είμαι τρυφερός.

Κόλλησα το σώμα πάνω της και άρχισα να την γαμάω με πάθος. Οι αναστεναγμοί ευχαρίστησης, μου έδειξαν ότι και αυτή το απολάμβανε το ίδιο. Μετά από λίγο τελείωσε πρώτη και γυρίζοντας δέχθηκε τα χύσια μου στο πρόσωπο της. Εκστασιασμένη σηκώθηκε από το κρεβάτι και παρατηρώντας με καλά μου είπε.

– «Πω πω με τρέλανες! που ήσουν τόσο καιρό αγόρι μου» και έκλεισε το μάτι με νάζι.

Φεύγοντας για το μπάνιο μου έδωσε την ευκαιρία να απολαύσω για ακόμα μια φορά το υπέροχο κορμί της. Δεν θα έλεγα όχι για ένα γύρο ακόμα.

 

 

 

 

 

www.newsmusic.gr