Η έκκληση του Δημάρχου Αμαρίου μετά το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην περιοχή
Το ότι δεν θα πρέπει να υπάρχει εφησυχασμός μετά το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στο Νομό Ρεθύμνης και συγκεκριμένα σε περιοχή του Αμαρίου, αναφέρει με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Αμαρίου, Παντελής Μουρτζανός, απευθυνόμενος στους πολίτες της περιοχής.

Αναλυτικά στο μήνυμά του ο Δήμαρχος αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητοί συνδημότες

Μετά την επιβεβαίωση του πρώτου κρούσματος του κορωνοϊού στην περιοχή μας, δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για εφησυχασμό. Ευχόμαστε στον ασθενή μας άμεση και καλή ανάρρωση.

Ο αόρατος αυτός εχθρός είναι παντού. Για το λόγο αυτό ο καθένας από εμάς πρέπει να συμβάλει ώστε να σπάσει η αλυσίδα μετάδοσης του, εφαρμόζοντας πιστά τα μέτρα και τις οδηγίες της Πολιτείας.

Ο Δήμος μας έχει προετοιμαστεί και διαθέτει μηχανισμό για να βοηθήσει δημότες που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες για ζητήματα όπως αγορά φαρμάκων, προμήθεια ειδών πρώτης ανάγκης κ.λ.π.

Αγαπητοί συνδημότες

Στις δύσκολες ώρες που διανύουμε, όλοι μας οφείλουμε να επιδείξουμε την ατομική μας υπευθυνότητα, την αλληλεγγύη μας και να εφαρμόζουμε πιστά τους κανόνες και τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

Ζητώ από όλους σας να αποφύγετε τις άσκοπες μετακινήσεις και να εφαρμόζετε σχολαστικά τους κανόνες υγιεινής.

Πάνω απ’ όλα βέβαια ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!!!»