17.8 C
Αθήνα
5 Δεκεμβρίου, 2023
Dream fm 90,7
HTML tutorial
Lifestyle

Η Γη της Ελιάς: Όλη η αλήθεια για την απαγωγή της Βασιλικής

Όλη η αλήθεια για την απαγωγή της Βασιλικής

Ο Λυκούργος κρατά στα χέρια του στοιχεία που συνδέονται με την εγκληματική δράση στη Μάνη και χάνει πάσα ιδέα για τον Κωνσταντίνο

ο τρέιλερ «Γη της Ελιάς» έχει κυκλοφορήσει και τα πρώτα πλάνα από τη νέα σεζόν είναι γεμάτα ανατροπές.

Η Μαργαρίτα βρίσκει το πτώμα του Ανέστη. Κουράκος και Ιουλία χωρίζουν αφού ο πρώτος της θέτει τελεσίγραφο και την ίδια ώρα η Μαρίνα και ο Μάνος παντρεύονται για να πάρουν την Αγγελική.

Το έγκλημα ακμάζει στη Μάνη και η Βασιλική πέφτει θύμα απαγωγής. Ποιος αποπειράται να δολοφονήσει την Ισμήνη μπροστά στον πατέρα της; Την εμφάνισή της κάνει και η Ελπίδα που βοηθά την Αθηνά σε ξυλοδαρμό στη φυλακή.

Τα στοιχεία που έχει στα χέρια του ο Λυκούργος

Τα πρώτα spoilers ωστόσο, κυκλοφόρησαν και τα νέα στοιχεία για την εγκληματική δράση που επισκιάζει τη Μάνη βρίσκονται στα χέρια του Λυκούργου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει, ο Λυκούργος αντιλαμβάνεται πως ο μελλοντικός γαμπρός του, Κωνσταντίνος, έχει συχνές συναντήσεις και μάλιστα αργά το βράδυ, με τον Δημοσθένη. Αυτό τον παραξενεύει και κάποια στιγμή αποφασίζει να το ψάξει περισσότερο. Τα όσα καταφέρνει να ανακαλύψει, θα τον κάνουν να χάσει τον ύπνο του.

Τα στοιχεία που έχει πλέον στην κατοχή του, δείχνουν ότι οι δύο άντρες κρύβονται πίσω από την εγκληματική οργάνωση που δρα τελευταία στη Μάνη, τα μέλη της οποίας σκοτώνουν ηλικιωμένους και εύπορους ανθρώπους και έπειτα αρπάζουν όλη την περιουσία τους.

Ο Λυκούργος έρχεται αντιμέτωπος με την αλήθεια και καταλαβαίνει από πού προέρχεται η μεγάλη περιουσία που έχει δημιουργήσει ο Κωνσταντίνος και δεν αργεί να ενημερώσει σχετικά την κόρη του, την Ισμήνη.

218012967_180186967467302_2794730884851439056_n

Η απαγωγή της Βασιλικής

Δεν της δίνει πολλές πληροφορίες, ώστε να μη θέσει σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα της ίδιας ή του παιδιού της, της λέει ότι ο αγαπημένος της είναι ένας από τους άμεσα εμπλεκόμενους στην εγκληματική οργάνωση. Μόνο που για αυτή την εξέλιξη ενημερώνεται ο Κωνσταντίνος και εκείνος, με τη σειρά του, μοιράζεται την πληροφορία με τον Δημοσθένη. Εκείνη τη στιγμή, ο τελευταίος τον καθησυχάζει ότι δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα.

Ο Δημοσθένης δίνει εντολή σε μέλη της εγκληματικής οργάνωσης να δράσουν άμεσα και πιο συγκεκριμένα, να αρπάξουν τον δικηγόρο και να του κάνουν μία… ήρεμη και προειδοποιητική συζήτηση, επισημαίνοντάς του να σταματήσει να ανακατεύεται σε ξένες υποθέσεις, προκειμένου να μην πάθουν κακό άτομα που αγαπά.

Ακόμη, δίνει εντολή σε άλλα μέλη της οργάνωσης να παρακολουθούν στενά τον Φίλιππο και τη Βασιλική και με την πρώτη ευκαιρία να απαγάγουν την τελευταία, χωρίς όμως να τη βλάψουν. Μια μέρα, ενώ το ζευγάρι απολαμβάνει αμέριμνο τη βόλτα του, δέχεται ξαφνική επίθεση. Δύο κουκουλοφόροι χτυπούν και κρατούν τον Φίλιππο, ενώ ένας τρίτος αρπάζει τη Βασιλική, τη βάζει σε ένα αμάξι και εξαφανίζονται.

 

Related posts

Το Κρητικό εστιατόριο που βρέθηκε στην γαστρονομική κορυφή της Ελλάδας

907@dreamfm.gr

Ξεσπάει πόλεμος μεταξύ της οικογένειας Αρναούτη με την οικογένεια Παντελίδη: «Δεν συμπίπτουν οι γνώμες των τεχνικών συμβούλων», είπε ο δικηγόρος!

907@dreamfm.gr

Σάλoς στην Λάρισα – Έτρεχαν την νύφη στo νoσoκoμείο. Σάστισε o συμπέθερoς…

907@dreamfm.gr

Leave a Comment