Επίθεση από την ραδιοφωνική παραγωγό Ιωάννα Κουσκούση δέχτηκε το απόγευμα της Τρίτης ο Νίκος Χαρδαλιάς, στη Θεσσαλονίκη.

Η γυναίκα πλησίασε τον υφυπουργό χαμογελώντας και ζήτησε να φωτογραφηθεί μαζί του. Άρπαξε ένα ποτήρι με νερό και το άδειασε προς το μέρος του. Ο κ. Χαρδαλιάς γευμάτιζε με τον υπουργό Μακεδονίας & Θράκης, Θ. Καράογλου και με άτομα του οικογενειακού του περιβάλλοντος σε εστιατόριο της οδού Παύλου Μελά, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η ασφάλεια του υφυπουργού πολιτικής προστασίας καθόταν στο διπλανό τραπέζι. Μόλις συνέβη το περιστατικό η γυναίκα ακινητοποιήθηκε και προσήχθη. Κατά την προσαγωγή της φώναζε προς τον κ. Χαρδαλιά ότι τα μέτρα για τον κορωνοϊό κατέστρεψαν τη χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr σε βάρος της θα σχηματιστεί δικογραφία.

Η Ιωάννα Κουσκούση έχει εργαστεί παλαιότερα σε διαδικτυακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς ενώ έχει παρουσιάσει εκπομπές και σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό της Θεσσαλονίκης. Τον τελευταίο καιρό έχει απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης με διάφορα περιστατικά, στα οποία η ίδια βιντεοσκοπεί τον εαυτό της ενώ επιτίθεται σε αστυνομικούς.

 

 

thestival.gr

Loading