Οι Κρητικοπούλες αθλήτριες χόρεψαν Ψαραντώνη και κέρδισαν το πρώτο τους μετάλλιο (Video)
Οι Κρητικοπούλες αθλήτριες χόρεψαν Ψαραντώνη και κέρδισαν το πρώτο τους μετάλλιο (Video)

Hταν η πρώτη φορά που η Κρήτη κατέκτησε μετάλλιο στην ρυθμική γυμναστική

Τα κορίτσια του ομαδικού της ρυθμικής του συλλόγου “Νίκος Καζαντζάκης” και του αγωνιστικού τμήματος του συλλόγου “Κάλλιστος” επέλεξαν το τραγούδι του Ψαραντώνη ”Ύμνος στην Κρήτη” για να παρουσιάσουν το πρόγραμμα τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που έγινε πριν μερικές εβδομάδες στην Αθήνα.

Τα κορίτσια κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο επάξια και αποθεώθηκαν και για την επιλογή τους στο επαναστατικό αυτό τραγούδι του Ψαραντώνη.

Την Κυριακή 24 Μαΐου στις 7 μ.μ στο αμφιθέατρο του Δημοτικού σχολείου Ανωγείων θα γίνει μια μικρή παρουσίαση αφιέρωμα στο τραγούδι αυτό από τα κορίτσια της ρυθμικής γυμναστικής με την παρουσία και του ίδιου του Ψαραντώνη αλλά και τη συμμετοχή του Γιώργη Βρέντζου ή Κάτη.

Τα κορίτσια με τις κορίνες τους, ο Ψαραντώνης με τη θεϊκή λύρα του και ο Γιώργης με το  μελωδικό μαντολίνο του θα αποδώσουν το τραγούδι και το πρόγραμμα τους ειδικά για τους Ανωγειανούς θέλοντας να τους ευχαριστήσουν με αυτόν τον ιδιαίτερο τρόπο για την ..συμβολή τους στην κατάκτηση του μεταλλίου για πρώτη φορά από Κρητική ομάδα!

 

 

 

 

 

www.cretanmagazine.gr