Η νέα διαφήμιση της H&M με πρωταγωνιστή τον David Beckham!
David-Beckham-Bodywear-for-H-M
Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε το βίντεο για την νέα καμπάνια εσωρούχων της εταιρείας Η&Μ στο οποίο συμμετέχει ο David Beckham!

Η νέα καμπάνια ονομάζεται “David Beckham Bodywear at  H&M” και την σκηνοθεσία του διαφημιστικού σποτ ανέλαβε ο Guy Ritchie.

Στο βίντεο βλέπουμε τον sexy ποδοσφαιριστή David Beckham να τρέχει στους δρόμους του Los Angeles σχεδόν γυμνός, προσπαθόντας να προλάβει το αυτοκίνητο στο οποίο καταλάθος πιάστηκε το μπουρνούζι του, αφήνοντας τους περαστικούς άναυδους.

Και πρωτού ακόμη  καλά καλά τον απολαύσουμε στη νέα διαφημιστική του καμπάνια, τις τελευταίες ώρες στο διαδύκτιο ξέσπασε σάλος από τους φαν του David Beckham όσο αφορά το καλοσχηματισμένο σώμα του.

Ο λόγος, ότι σε κάποιες σκηνές δεν είναι το σώμα του ίδιου του David Beckham που βλέπουμε αλλά του σωσία του. Όπως θα διαπιστώσετε και οι ίδιοι στην φωτογραφία πιο κάτω, διακρίνουμε ότι σε κάποια πλάνα λείπουν τα tattoo από τα χέρια του.

Αμέσως εκπρόσωπος Τύπου των H & M αναγκάστηκε να παραδεχτεί δηλώνοντας:

«Ο David ασχολήθηκε ενεργά με όλη την διαδικασία του βίντεο, συμπεριλαμβανομένων και των περισσότερων σκηνών. Εξαιτίας του υπερφορτωμένου προγράμματός του, όμως, σε μικρά σημεία του σποτ, αναγκαστήκαμε να χρησιμοποιήσουμε σωσία».

Δείτε το βίντεο εδώ:

http://www.youtube.com/watch?v=2qBq9Wy1wdw