Η πρώτη επαγγελματική φωτογράφηση του Στάθη Στιβακτάκη με… ρετούς! (Photos)
stathis nea

Τραβάτε με και ας κλαίω; Μπορεί. Όπως και να έχει, όμως, η πρώτη επαγγελματική φωτογράφηση του σέξι Κρητικού αγρότη, είναι γεγονός.

Ο Στάθης Στιβακτάκης σε πόζες που ζήλευαν και τα μοντέλα, ποζάρει για λογαριασμό γνωστού περιοδικού.
Και ας λέει, ότι δεν τον ενδιαφέρει η δημοσιότητα. Μέσα σε λίγες μέρες, όλο πάνω του πέφτουμε. Βέβαια, όπως εξηγεί ο ίδιος, πόζαρε στο φακό του κυπριακού «Down Town», επειδή έχει αγάπη για το νησί! Και μεταξύ σέξι ποζων, ο Στάθης απαντά σε όλα, όπως αν έχει προσλάβει μάνατζερ, αν θα ασχοληθεί με το μόντελινγκ, ενώ δε διστάζει ότι τον έχουν κουζουλάνει και του… πονεί η κεφαλή!

Είδα, όμως, ότι ήρθες και στην Αθήνα αυτές τις μέρες και βγήκες σε τηλεοπτικές
εκπομπές, έστω και τηλεφωνικά. Αυτό γιατί το έκανες; 

«Το έκαμα για να πω για τα αιτήματα των αγροτών. Για να καταλάβει ο κόσμος πόσο σκληρά και δύσκολα περνούμε όλοι εμείς κι όλοι στην κυβέρνηση θέλουν να μας τελειώσουν».

Ωστόσο, όλοι δίνουν προβάδισμα στην εμφάνισή σου. Με αυτό ασχολούνται όλοι τις τελευταίες μέρες…

«Με έχουνε ζαλίσει! Με πονεί η κεφαλή μου πια από τα τηλέφωνα. Αυτός ο διάολος δεν σταματάει να χτυπάει ούτε λεπτό. Κλήσεις, μηνύματα, κουράστηκα πια».

Δεν σου αρέσει όλη αυτή η ξαφνική προβολή;

«Δεν λέω, ωραία είναι. Χαίρομαι που μιλώ για τον τόπο μου, το χωριό μου, τη ζωή μας εδώ. Μου αρέσει που με ρωτούν για μένα, αλλά εμένα με απασχολεί η αγροτιά. Τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα. Δεν με νοιάζει να βγαίνω στις τηλεοράσεις και να μιλώ για άσχετα. Με νοιάζει τι θα γίνει τώρα με εμάς. Εγώ ξέρω αυτό που ζω, εγώ και οι σύντεκνοί μου. Τη δύσκολη και σκληρή ζωή. Όλη την ημέρα είμαι εκεί δα νας, πάνω στα όρη».