Η σφαίρα στην καρδιά σκότωσε τον 51χρονο αγρότη – Επαγγελματικό το χτύπημα των δραστών
dolofonia

 

 

 

 

 

 

 

 

Ως ένα επαγγελματικό χτύπημα, χαρακτηρίζει ο ιατροδικαστής Χανίων την ενέδρα σε βάρος του 51 ετών αγρότη, που βρέθηκε χθες το πρωί νεκρός στο τρακτέρ του στις Καλάθενες Κισάμου στα Χανιά.

Ο άτυχος άνδρας εβλήθη δύο φορές και από δύο διαφορετικά σημεία σε απόσταση λιγότερη των 10 μέτρων το απόγευμα της 21ης Ιανουαρίου, με την σφαίρα στην καρδιά να αποδεικνύεται τελικά μοιραία.

Πάντως μέχρι και αυτή την ώρα σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Ειδικότερα, η σφαίρα που δέχτηκε κατευθείαν στην καρδιά ήταν αυτή που έκοψε ακαριαία το νήμα της ζωής του 51 ετών αγρότη από τις Καλάθενες Κισάμου στα Χανιά, ο οποίος το πρωί της Παρασκευής βρέθηκε νεκρός πάνω στο τρακτέρ του.

Με βάση τη νεκροψία που διενέργησε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, ο ιατροδικαστής, Σταμάτης Μπελιβάνης, ο άτυχος άνδρας δέχτηκε στο σώμα του δύο βολές, από δύο διαφορετικά όπλα. Η μία τον βρήκε στο κεφάλι, όμως αυτή στην καρδιά ήταν η μοιραία.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, πρόκειται για μια καλοστημένη ενέδρα θανάτου, που εκτελέστηκε με επαγγελματικό τρόπο, αφού ο άτυχος άνδρας εβλήθη από δύο διαφορετικά σημεία και σε απόσταση λιγότερη των δέκα μέτρων, ενώ βρισκόταν σε δυσπρόσιτη περιοχή στο Μηλιανό φαράγγι.

Ο θάνατος του άτυχου αγρότη προσδιορίζεται χρονικά τις απογευματινές ώρες της 21ης Ιανουαρίου, τότε που σύμφωνα με πληροφορίες επέστρεφε από το χωράφι στο σπίτι του.

Από την πρώτη στιγμή, στον τόπο του εγκλήματος έσπευσαν άνδρες της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, οι οποίοι στο πλαίσιο της προανάκρισης που διεξάγουν προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της περίπλοκης αυτής υπόθεσης.

Πάντως, παρά το ανθρωποκυνηγητό και τις εκτεταμένες έρευνες των αρχών, μέχρι στιγμής κανένα στοιχείο δεν έχει ρίξει φως στη στυγερή δολοφονία του Χανιώτη αγρότη που ήταν και πατέρας τεσσάρων παιδιών.

 

 

Πηγή: neatv.gr