Η συνέντευξη της μάνας του Παντελίδη, η Σκορδά η Τατιάνα και η αλήθεια….
mana pantelidi

Απο το Σάββατο το βράδυ έχει ξεκινήσει μια φήμη, πληροφορία, βρώμα, όπως θέλετε πείτε το, ότι η Αθηνά, η μάνα του Παντελή Παντελίδη έχει συμφωνήσει να μιλήσει στα κανάλια για το παιδί της και να πεί αλήθειες.

Μια μάνα πονεμένη. Μια μάνα που είδε το παιδί της στο φέρετρο. Μια μάνα που δεν μπορεί να χωνέψει τη νέα πραγματικότητά της. Και πιστέψτε με. Δεν θα την χωνέψει ποτέ. Η Αθηνά πάνω στον πόνο της, είπε πολλά. Τόσο στο σπίτι αλλά και μέσα στην Εκκλησία. Στοχευσε ανθρώπους που θεώρησε ότι έκαναν ζημιά στον γιό της. Αυτός ήταν και ο λόγος που οδήγησε μια πολύ μεγάλη μερίδα κόσμου να επιτεθεί με σχόλια στην Φαίη Σκορδά και σε άλλους . Πολλοί με ρωτάνε να γράψω αυτό που νιώθω. Καταλαβαίνω την μάνα η οποία μπορεί πάνω στον πόνο της να πεί πολλά. Και έχει το ακαταλόγιστο. Απο την άλλη καταλαβαινω ότι η κρίση της Φαίης-με την οποία επι της ουσίας διαφωνώ- είναι αναφαίρετο δικαίωμα της Φαίης και της κάθε Φαίης στην τηλεόραση, μιας και είναι η δουλειά της ν΄ασχολείται και να κρίνει δημόσια πρόσωπα. Όλα τ΄άλλα είναι υπερβολές.

Τώρα για την συνεντευξη. Η Αθηνά δεν έχει δεχτεί κρούση απο την Τατιάνα. Μιλώντας με συνεργάτες της πληροφορήθηκα ότι η δημοσιογράφος έχει δώσει εντολή να μην ασχοληθεί κανείς με το θέμα, καθώς όλοι σέβονται το πένθος και τον πόνο της. Αν τώρα η Αθηνά κάποια στιγμή θελήσει να μιλήσει αυτό είναι άλλο θέμα. Όπως και να χει οι μέρες είναι πολυ δύσκολες…

 

blogs.gossip-tv.gr