19.3 C
Αθήνα
2 Δεκεμβρίου, 2023
Dream fm 90,7
HTML tutorial
ΕλλάδαΚρήτη

Οι ζωηρές κόρες ώθησαν στα άκρα τον πατέρα…άλλαξε την κλειδαριά του σπιτιού…η ανήλικη κόρη κατέθεσε μήνυση εναντίον των γονιών της.

pateras

Μετά από καυγάδες και προσπάθειες να συνετίσει τις κόρες του, ο πατέρας άλλαξε την κλειδαριά αφήνοντας τα κορίτσια έξω από το σπίτι!

Οι ζωηρές κόρες ώθησαν στα άκρα τον πατέρα οικογένειας από χωριό της Μεσαράς, ο οποίος αντιδρούσε στις συχνές εξόδους ως αργά των κορών του. Μετά από πολλαπλές συστάσεις και ομηρικούς καυγάδες ο πατέρας αποφάσισε να κάνει την κίνηση – ματ: άλλαξε την κλειδαριά του σπιτιού της οικογένειας, αφήνοντας τις κόρες του … απέξω, δείχνοντας με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο ότι … δεν αστειεύεται!

Τον παλαιών αρχών πατέρα δεν κατάφερε να “καλμάρει” ούτε η σύζυγός του και μητέρα των κοριτσιών ηλικίας 16,5 και 20,5 ετών που όλο το διάστημα είχε “πυροσβεστικό” ρόλο.

Επιχειρώντας τα κορίτσια να μπουν στο σπίτι, διαπίστωσαν ότι ο πατέρας τους είχε αλλάξει την κλειδαριά και κατόπιν η ανήλικη κόρη κατέφυγε στο Α.Τ. Μοιρών, όπου κατέθεσε μήνυση εναντίον και των δύο γονιών της.

Ο πατέρας και η μητέρα οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα, ο οποίος τους παρέπεμψε να δικαστούν από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου.
Η δίκη αναβλήθηκε για το πρωί της Πέμπτης, λόγω απουσίας της μηνύτριας κόρης αλλά και της αδερφής της, οι οποίες σύμφωνα με τις πληροφορίες εξετάζονταν από ιατροδικαστή.
Η μητέρα βέβαια των δύο κοριτσιών υποστήριξε ότι ούτε αυτή, ούτε ο πατέρας “σήκωσαν χέρι” στα παιδιά τους, αλλά- όπως είπε- στην προσπάθεια τους να μπουν στο σπίτι υπέστησαν μικροτραυματισμούς ενώ προξένησαν και φθορές σε πόρτες και παράθυρα.

Σημειώνεται ότι το Δικαστήριο αποφάσισε την άρση της προσωρινής κράτησης των γονέων, με την προϋπόθεση όμως ότι μέχρι τη δίκη δεν θα πάνε στο σπίτι τους στην ενδοχώρα, αλλά θα διανυκτερεύσουν σε περιοχή κοντά στο Ηράκλειο

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο γονείς παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο το πρωί της Πέμπτης, ωστόσο μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης τους απαγορεύτηκε να επιστρέψουν στο σπίτι τους!

Το Δικαστήριο αποφάσισε την άρση της προσωρινής κράτησης των γονέων, με την προϋπόθεση όμως ότι μέχρι τη δίκη δεν θα πάνε στο σπίτι τους στην ενδοχώρα, αλλά θα διανυκτερεύσουν σε περιοχή κοντά στο Ηράκλειο

Μιλώντας στο Cretalive, η μητέρα των δύο κοριτσιών έδωσε μια διαφορετική εκδοχή των τεκταινομένων, ρίχοντας το “φταίξιμο” για το μπέρδεμα στην…ζωηράδα των παιδιών της.

Ισχυρίσθηκε ότι ουδέποτε έγινε αλλαγή στην κλειδαριά, απλά αυτή χάλασε και δεν μπορούσαν να ανοίξουν τα κορίτσια, γεγονός που τα…εξόργισε!

Υποστήριξε ακόμα- με αφορμή το γεγονός ότι οι κοπέλες εξετάστηκαν από ιατροδικαστή-  ούτε αυτή, ούτε ο πατέρας “σήκωσαν χέρι” στα παιδιά τους, αλλά- όπως είπε- στην προσπάθεια τους να μπουν στο σπίτι υπέστησαν μικροτραυματισμούς ενώ προξένησαν και φθορές σε πόρτες και παράθυρα.

Η πλευρά των γονιών λέει ακόμα ότι το πρόβλημα έγκειται στις κακές σχέσεις των παιδιών με τον πατέρα, ο οποίος να σημειωθεί για ένα διάστημα ήταν σε διάσταση με τη σύζυγό του αλλά τον τελευταίο χρόνο είναι πάλι μαζί, γεγονός που δεν φαίνεται να “αρέσει” στις κόρες…

 

 

http://www.cretalive.gr/

Related posts

Η λίστα με τα ονόματα των δημοσιογράφων που πληρώθηκαν από το ΔΝΤ

907@dreamfm.gr

Με τη συνοδεία μουσικής μπάντας έφτασε η σορός του Παντελίδη στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα – BINTEO

907@dreamfm.gr

Ψυχρολουσία εν πλω! Μητέρα ξέχασε τον γιο της στο πλοίο για Σαντορίνη

907@dreamfm.gr

Leave a Comment