• 6 Μαρτίου, 2025

Breaking News :

Ηράκλειο: Γνωστό μπαρ της παραλιακής κινδύνεψε από τη φωτιά σε κάδο! (Βίντεο)

ΔΕΥΑ Φαιστού: Drone θα αποτυπώσει  αύριο τις οδούς των Πιτσιδίων από τις 10 το πρωί μέχρι τις 15:00

Οι τιμές των αγροτικών προϊόντων στο Δημοπρατήριο του Α.Σ. Τυμπακίου, σήμερα 6 Μαρτίου

Κρήτη: Στο έλεος του Θεού καρκινοπαθείς – Αγώνας δρόμου για να βρουν το φάρμακό τους

Τριτοκοσμικές λύσεις στο Ηράκλειο: Μετά το τροχαίο με το μηχανάκι «έλυσαν» το πρόβλημα της «αμαρτωλής» σχάρας, με μια χοντρή ξύλινη τάβλα (Φωτο)

Μανώλης Λιδάκης: Η αδερφή του αποκάλυψε τι έδειξε η νεκροψία του – «10 γιατροί να ήταν από πάνω του δεν τον προλάβαιναν πλέον»

Απίστευτο: Ξεπάτωσαν δεντράκια που είχαν φυτέψει εθελοντές πριν από ένα μήνα στη δράση δεντροφύτευσης στο Τυμπάκι (Φωτο)

Το Σύνολο Νυκτών & Τοξοτών Οργάνων Κρήτης παρουσιάζει την μουσικοχορευτική παράσταση: “Καλήν Εσπέραν Αφεντάδες”

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για το λαθρεμπόριο καπνικών προϊόντων με «πλοκάμια» και στην Κρήτη

Εφιαλτικές στιγμές για ζευγάρι στο Ηράκλειο – Οδηγός προσπάθησε να τους χτυπήσει με το αυτοκίνητό του

Vinkmag ad

Είδαν το χάρο με τα μάτια τους: Βράχος έπεσε σε αυτοκίνητο

Vinkmag ad
Είναι θαύμα ότι δεν υπήρξε τραυματισμός

Άγιο είχαν στην κυριολεξία οι επιβάτες αυτοκινήτου που ξαφνικά ήρθαν αντιμέτωποι με μεγάλο βράχο στο μέσον της διαδρομής Αράχωβας – Λιβαδίου το πρωί της Κυριακής (17/10).

Πρόκειται για σημείο όπου υπάρχουν προστατευτικά πλέγματα, ωστόσο ένα μεγάλο κομμάτι βράχου που έφυγε από πολύ ψηλά έσκασε στο οδόστρωμα με μεγάλο κομμάτι του να προσγειώνεται στο καπό του αυτοκινήτου κι άλλα να σπάνε το παρμπρίζ και τα παράθυρα.

Κι όλα αυτά ενώ το αμάξι κινούνταν κανονικά στο δρόμο! Είναι θαύμα ότι δεν υπήρξε τραυματισμός

Δείτε βίντεο με το βράχο που έπεσε στο αυτοκίνητο στο δρόμο από Αράχωβα προς Λιβάδι

Ειδοποιήθηκαν η αστυνομία και η πυροσβεστική, ενώ μηχάνημα ΟΤΑ απομάκρυνε τα υπόλοιπα κομμάτια του βράχου από το οδόστρωμα.

 

 

 

Πηγή: lamiareport.gr

    Read Previous

    Big Brother: Ο Στηβ Μιλάτος «έδωσε» τα πρόσωπα για την τριάδα του τελικού

    Read Next

    Αλέκος Κατεχάκης: Οδήγησε το τρακτέρ σχεδόν 1,5 χιλιόμετρο με κομμένο πόδι!

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular