Εικόνες που σοκάρουν στην Ισπανία: Στα πατώματα οι ασθενείς Βίντεο
Εικόνες που μοιάζουν απερίγραπτες φτάνουν από τα νοσοκομεία της Ισπανίας με την τραγική κατάσταση να εξελίσσεται όπως η τραγωδία στην Ιταλία.

Με των αριθμό των κρουσμάτων να αγγίζει τα 33.089 στο σύνολο, και τους νεκρούς να φτάνουν τους 2.182, η χώρα φαίνεται να χάνει εντελώς τον έλεγχο, με τα νοσοκομεία να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν και να στοιβάζουν τους ασθενείς στους διαδρόμους, κάτω στο πάτωμα. 

Το βίντεο που κάνει τον γύρω του διαδικτύου και κόβει την ανάσα, δημοσιεύτηκε από τον Βρετανό επιχειρηματία Ed Leon Klinger στο Twitter και δίνει ξεκάθαρη εικόνα για την φονική επέλαση του κορωνοϊού στην Ισπανία. «Εάν είναι άσχημο που ακυρώσατε μία συνάντηση ή ένα γεύμα με φίλους, αυτό είναι σίγουρα χειρότερο. Μείνετε σπίτι.» στέλνει το μήνυμά του ο Ed Leon Klinger, για να μην χαθεί ο έλεγχος και σε άλλες χώρες.

Στο νοσοκομείο και η αντιπρόεδρος της κυβέρνησης

Με λοίμωξη του αναπνευστικού, νοσηλεύεται και η αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Ισπανίας Κάρμεν Κάλβο, αναμένοντας τις εργαστηριακές εξετάσεις που θα δείξουν εάν ειναι και εκείνη θετική στον COVID-19.

Ed Leon Klinger@edleonklinger

Video of a hospital in Spain. Watch it. Watch it again with the volume up.
Now cancel that brunch.
Postpone that coffee meet-up.
Rain check that dinner with friends.
Sucks doesn’t it? But not as hard as this 👇#COVIDー19 #coronavirus #StayAtHome

Ενσωματωμένο βίντεο

45,9 χιλ. άτομα συζητούν σχετικά με αυτό