Ηλικιωμένος στην Κρήτη μεταφέρθηκε νεκρός στο νοσοκομείο, αφότου ήπιε φυτοφάρμακο
fitofarmako

Νεκρός έπειτα από ενδεχομενη κατανάλωση φυτοφαρμάκου ένας 88χρονος άνδρας

Νεκρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου ένας άνδρας ηλικίας 88 ετών, ο οποίος φέρεται να είχε καταναλώσει φυτοφάρμακο.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής, στο Οροπέδιο Καθαρού κοντά στο χωριό Κριτσά, όταν ο 88χρονος άνδρας φέρεται να κατανάλωσε φυτοφάρμακο, υπό αιτίες που διερευνώνται από τις Αρχές.

Μόλις η πράξη του ηλικιωμένου άνδρα έγινε αντιληπτή, κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετέφερε άμεσα τον 88χρονο στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, δυστυχώς, δεν ήταν εφικτό να επαναφέρουν στη ζωή τον άτυχο ηλικιωμένο.

Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στο neakriti.gr η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, κ. Μαρία Σπινθούρη «Ο 88χρονος μεταφέρθηκε νεκρός στο Νοσοκομείο, με υποψία κατανάλωσης φυτοφαρμάκου.»

Σημειώνεται ότι τα ακριβή αίτια του θανάτου του αναμένεται να εξακριβώσει η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, ενώ, την ίδια ώρα η αστυνομία εξετάζει εάν πρόκειται για περιστατικό αυτοχειρίας ή ατύχημα.

 

 

 

neakriti.gr