• 18 Ιουλίου, 2024

Είναι αυτό εδώ το πιο ερωτικό ημερολόγιο της χρονιάς που έρχεται; 30 γραμμωμένες, ηδονικές εικόνες

Vinkmag ad

athlites

Οι σπόρτσμεν του κόσμου ατενίζουν τον φακό με προκλητική γύμνια. Ο αθλητισμός τους έκανε σταρ, η φύση τους προίκισε με κορμιά διαφορετικά από τα συνηθισμένα, εκείνοι δεν έπαψαν να τα διαπλάθουν. Το σώμα τους είναι το σουξέ τους.

Τα πορτρέτα που φιλοτέχνησε για λογαριασμό τους η φωτογράφος Dominika Cuda συνθέτουν την ιδανική dream team του κάλλους. Πρωταθλητές του κρόσφιτ, μπαλαρίνες, ιππείς και αμαζόνες φιγουράρουν ανάμεσα στα 18 μοντέλα από το στερέωμα των σπορ που δέχτηκαν να συμμετάσχουν στο πρότζεκτ το οποίο πραγματοποιήθηκε σε διάφορες τοποθεσίες στη Βαρσοβία.

Μέτρο, αρμονία, εκγύμναση ως γλυπτική, μόχθος ανάγλυφος στο δέρμα, όλο το making of ενός σπαρτιατικού τρόπου ζωής γεμάτου εγκράτεια και προπόνηση αποτυπώνεται σε ένα ημερολόγιο 300 σελίδων, το οποίο λειτουργεί και σαν προσωπικό εγχειρίδιο, περιέχοντας προπονητικά προγράμματα και πίνακες καταγραφής προσωπικών ρεκόρ και επιδόσεων. Τα έσοδα από τις πωλήσεις συνδράμουν το One Year Fund, το οποίο συγκεντρώνει πόρους για υπόδυση, ένδυση και εξοπλισμό για υποχρηματοδοτούμενους νέους αθλητές.

Η Dominika Cuda, φωτογράφος, ιδρύτρια του πρότζεκτ και πρώην διαθλήτρια η ίδια, διατυπώνει την ουσία της έμπνευσής της: «Προσεγγίζουμε τους καλύτερους και πιο ελπιδοφόρους, τους βοηθούμε να μείνουν στο μονοπάτι της επιλογής τους και τους εμπνέουμε να εκπληρώσουν τους στόχους τους». Είναι οι αθλητές πιο ερωτικοί από τους άλλους ανθρώπους; Οι εικόνες έχουν τις απαντήσεις.

Loading

  Read Previous

  Επιτέλους είναι οριστικό: Ανακήρυξη ΑΟΖ από την Κρήτη

  Read Next

  ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΡΙΟ Α.Σ.ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ

  Leave a Reply

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  Most Popular