Είναι αυτός ο μικρός Μπεν;;; Οι φωτογραφίες που έστειλε ένας νέος που μοιάζει απίστευτα με τον αγνοούμενο!
mpen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μία πληροφορία που έφτασε για τον Μπεν και οι φωτογραφίες που τη συνόδευαν, άφησαν εμβρόντητους τους δημοσιογράφους της εκπομπής και τον επιθεωρητή της Βρετανικής Αστυνομίας που τις είδε.

Οι Βρετανοί αξιωματικοί θα δώσουν προτεραιότητα στη συγκεκριμένη έρευνα λόγω της ομοιότητας του νέου που εμφανίζεται στις φωτογραφίες με τον Μπεν Νήνταμ και τα κοινά στοιχεία που παρουσιάζει.

Την ώρα που έφτασε στο μέιλ της εκπομπής η συγκεριμένη πληροφορία, η Αγγελική Νικολούλη συνομιλούσε σε ζωντανή σύνδεση μέσω Skype, με το μέλος της ερευνητικής ομάδας της «Επιχείρησης Μπεν», επιθεωρητή Παναγιώτη Δέδε. Ο αξιωματικός παραδέχτηκε έκπληκτος την ομοιότητα με τον Μπεν Νήνταμ και αρκέστηκε να πει ότι κάποιες πληροφορίες σαν κι αυτή, τους υποχρεώνουν να ξανάρθουν στην Ελλάδα για βαθύτερη έρευνα.

Την ίδια ώρα Βρετανοί δημοσιογράφοι που παρακολουθούσαν τη εκπομπή, επικοινώνησαν με το «Τούνελ» για να ενημερωθούν για τη ροή των πληροφοριών.

Η παρουσία των Βρετανών αξιωματικών και της οικογένειας Νήνταμ στο «Τούνελ» την Παρασκευή 15 Μαίου, καλύφθηκε από τα τηλεοπτικά συνεργεία του BBC του ITV News, ενώ το θέμα πρόβαλαν με εκτενή ρεπορτάζ, το βρετανικό τηλεοπτικό κανάλι SKY NEWS και τα ειδησεογραφικά πρακτορεία Reuters και ENEX.

 

 

anikolouli.gr