Ήπιε φυτοφάρμακο: Δεν άντεχε χωρίς τους γιους της και τον εγγονό της και προσπάθησε να αυτοκτονήσει
fitofarmaka

Ο 27χρονος εγγονός της σκοτώθηκε πριν λίγες ημέρες στη Λαμία με μηχανή – Ο ένας γιος της σκοτώθηκε στο πολύνεκρο τροχαίο στα Καμένα Βούρλα ενώ ο άλλος καταπλακώθηκε από τρακτέρ – Η γυναίκα πήγε το πρωί στο νεκροταφείο και δεν άντεξε – ‘Ηπιε φυτοφάρμακο για να βάλει τέλος στη ζωή της

Η ηλικιωμένη γυναίκα πήγε στο νεκροταφείο και ήπιε φυτοφάρμακο για να πάει «κοντά στα παιδιά της και στον εγγονό της» που λάτρευε. Τώρα, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Λαμίας…

Η ηλικιωμένη γυναίκα έχασε τα δυο παιδιά της και πρόσφατα τον 27χρονο εγγονό της, που σκοτώθηκε πριν λίγες ημέρες στη Λαμία με την μηχανή που μόλις είχε αγοράσει. «Καρφώθηκε» σε αυτοκίνητο ο οδηγός του οποίου επιχείρησε αναστροφή…

Και οι τρεις, παιδιά και εγγονός σκοτώθηκαν σε τροχαία δυστυχήματα.

Ο πρώτος γιος της χαροκαμένης γυναίκας σε ηλικία 16 ετών καταπλακώθηκε από τρακτέρ στις Βαρδάτες. Ο δεύτερος γιος της σκοτώθηκε στο πολύνεκρο τροχαίο στα Καμένα Βούρλα που είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Ο 42χρονος τότε Κώστας Μανανάς οδηγούσε το βαν που έπεσε πάνω στο σταθμευμένο βυτιοφόρο και είχε εξαϋλωθεί από την έκρηξη.

Σήμερα το μεσημέρι η ηλικιωμένη γυναίκα που διαμένει στο Γοργοπόταμο και κάθε ημέρα πήγαινε στο νεκροταφείο για να περιποιηθεί τους τάφους των παιδιών της και του εγγονού της, δεν άντεξε. Ο πόνος ήταν τόσο μεγάλος που την λύγισε.

Στο πρόσωπο του εγγονού της, έβλεπε τα παιδιά που είχε χάσει. Αυτός ήταν το στήριγμά της στη ζωή. Και ο θάνατός του δεν μπορούσε να ξεπεραστεί.

Έτσι λοιπόν σήμερα πήρε ένα μπουκάλι φυτοφάρμακο και πήγε στο νεκροταφείο του χωριού. Πριν πάει, σύμφωνα με πληροφορίες ενημέρωσε συγγενικό της πρόσωπο, το οποίο αν και βρισκόταν μακριά, κινητοποίησε άμεσα το ΕΚΑΒ, την αστυνομία και άλλους συγγενείς.

Αμέσως όλοι έτρεξαν στο νεκροταφείο, όπου βρήκαν την ηλικιωμένη γυναίκα να έχει καταναλώσει άγνωστη ποσότητα από φυτοφάρμακο. Αμέσως την παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και την μετέφερε στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου οι γιατροί προσπαθούν να την κρατήσουν στη ζωή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η κατάστασή της θεωρείται κρίσιμη.
Πηγή: LamiaReport