Υποδέχθηκαν την Χρυσή Αυγή ως σωτήρες στην Κω! (VIDEO)
Υποδέχθηκαν την Χρυσή Αυγή ως σωτήρες στην Κω! (VIDEO)

 

 

 

 

 

 

 

 

Κυριολεκτικά αποθεώθηκε το κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής που επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης την Κω, και μίλησε με τους πολίτες για την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση.

Σήμερα το πρωί οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, Νίκος Μίχος και Ηλίας Παναγιώταρος συναντήθηκαν με την Αντιδήμαρχο Κω, Ευτέρπη Παπαχρήστου.

Ο κ. Κασιδιάρης επισήμανε μεταξύ άλλων απευθυνόμενος στην Αντιδήμαρχο: «Είδαμε την κατάσταση είναι χαοτική πραγματικά, δεν περιμέναμε να δούμε αυτές τις εικόνες σε τουριστική περίοδο στο πιο τουριστικό νησί της Ελλάδος, δυστυχώς φαίνεται πως το Ελληνικό κράτος δεν ασχολείται ιδιαίτερα ιδίως με τους Ακρίτες, ιδίως με εσάς που αντιμετωπίζετε μια κατάσταση πολύ δυσχερέστερη από ότι είναι στην Αθήνα. Πάντως είμαστε στην διάθεση σας για οτιδήποτε χρειαστεί και ο Δήμος, ως πολιτικό κόμμα είμαστε δίπλα σας…»

«… Ας ρωτήσουν τους επιχειρηματίες εδώ τα προβλήματα που έχουν, τους ζητάνε να πληρώσουν ΦΠΑ παραπάνω. Τους ζητάνε φόρους, όλα τα κάνουν για τους μετανάστες, είναι οι νέοι ψηφοφόροι των κομμάτων…» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μιχος.

Από την πλευρά του ο Ηλίας Παναγιώταρος υπογράμμισε: «…Δεν έχουν δουλειές, κοιμούνται στους δρόμους, δεν έχουν την τύχη να είναι παράτυποι μετανάστες ή τουρίστες όπως αλλιώς θέλετε πέστε το και να μπορούν να μένουνε σε σπίτια, με φως, νερό, τηλέφωνο με air-condition και με όλες τις ανέσεις …»
Δείτε το βίντεο: