Μία 23χρονη γυναίκα από χωριό του Ηρακλείου, μητέρα δύο παιδιών, κατήγγειλε σε αστυνομική υπηρεσία της πόλης, ότι ο 32χρονος σύζυγός της, την ξυλοκόπησε, την έβρισε και στη συνέχεια τη βίασε!

Να καταγγέλλουν συζύγους και συντρόφους που είτε τους ασκούν σωματική είτε λεκτική βία, αρχίζουν σιγά – σιγά γυναίκες στο Ηράκλειο, σε μία προσπάθεια να σπάσει το απόστημα της κακοποίησης γυναικών.

Ένα χρόνιο πρόβλημα που πολλές φορές είναι ικανό να οδηγήσει ακόμα και σε δολοφονία.

Κανείς δεν γνωρίζει τί συμβαίνει σε κάθε σπίτι όταν κλείνει η πόρτα και δυστυχώς δεν είναι λίγες οι γυναίκες που πέφτουν θύματα λεκτικές και σωματικής βίας, όχι μόνο από τους συντρόφους τους αλλά ακόμα και από τους συζύγους του. Πολλά δε περιστατικά, γίνονται ακόμα και μπροστά στα μάτια των παιδιών της οικογένειας.

Εκτός από την 29χρονη που κατήγγειλε τον σύντροφό της για ξυλοδαρμό, μία νέα καταγγελία έρχεται να προστεθεί σε αυτές που γίνονται κατά καιρούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μία 23χρονη γυναίκα από χωριό του Ηρακλείου, μητέρα δύο παιδιών, κατήγγειλε σε αστυνομική υπηρεσία της πόλης, ότι ο 32χρονος σύζυγός της, την ξυλοκόπησε, την έβρισε και στη συνέχεια τη βίασε!

Και όχι μόνο αυτό αλλά όπως κατήγγειλε το θύμα, δεν την άφηνέ στη συνέχεια να βγει από το σπίτι. Ύστερα από αναζητήσεις ο 32χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Β’ ΑΑ Ηρακλείου.

Επίσης, από αστυνομικούς του Α’ Αστυνομικού Τμήματος συνελήφθη ένας 29χρονος από την Αλβανία ο οποίος σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε η 28χρονη Ελληνίδα σύζυγός του, φέρεται να τη χτύπησε και να την εξύβρισε και στη συνέχεια να προκάλεσε ζημιές στο σπίτι του.

 

 

 

ekriti.gr

Loading