Ηράκλειο: “Μπαμπά σκότωσα μια κοπέλα – Φέρε λεφτά να γλιτώσω”
tilefoniki apati

Κάθε δόλιο τρόπο, εκμεταλευόμενοι τον ανθρώπινο πόνο και τον… αιφνιδιασμό, χρησιμοποιούν αετονύχηδες, προκειμένου να αποσπάσουν χρήματα από ανυποψίαστους πολίτες.

Ακροατής του Ράδιο Κρήτη μίλησε στην εκπομπή του Κώστα Μπογδανίδη και κατέθεσε τη δική του εμπειρία από επιτήδειους. Το μεσημέρι της Δευτέρας (6/6) μία κοπέλα, που του είπε ότι ήταν κόρη του, του τηλεφώνησε και κλαίγοντας του είπε ότι είχε χτυπήσει με το αυτοκίνητό της μία άλλη κοπέλα, την οποία σκότωσε!

Η κοπέλα έκλαιγε πολύ πειστικά, σύμφωνα με τον ακροατή, ο οποίος έχει κόρη, όμως είναι μόλις 10 ετών. Στην αρχή νόμιζε ότι το παιδί του είχε χτυπήσει στο σχολείο, γρήγορα όμως κατάλαβε… Η “κόρη” του, του έδωσε να μιλήσει στο τηλέφωνο με μία “υπαστυνόμο” η οποία αφού του είπε ότι είχε συνεννοηθεί με τον “εισαγγελέα”, του ζήτησε 30.000 ευρώ (!), προκειμένου η κόρη του να γλιτώσει το αυτόφωρο! Προφανώς οι απατεώνες δεν ενημερώθηκαν σωστά για την ηλικία του παιδιού του υποψηφίου θύματος, ωστόσο η ψυχολογική βία που ασκείται, είναι αυτό στο οποίο ποντάρουν. Οι πολίτες πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς το φαινόμενο παρατηρείται σε όλη την Ελλάδα, μάλιστα πριν από λίγες μέρες, η ΕΛΑΣ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.

Ακούστε την καταγγελία:

 

 www.ekriti.gr