Ηρακλειώτισσα η νεότερη οδηγός στην Ελλάδα – Απέκτησε δίπλωμα σε 11 μόλις ημέρες!
Σαν πρόωρο Χριστουγεννιάτικο δώρο ήρθε το δίπλωμα οδήγησης για την Αλεξάνδρα Κοσμαδάκη από το Ηράκλειο, η οποία… μπορεί να υπερηφανεύεται ότι είναι η νεότερη οδηγός στην Ελλάδα!odigos

 

Η διαδικασία ξεκίνησε στη Σχολή Οδηγών Καστρινάκης στις 4 Δεκεμβρίου, ανήμερα των γενεθλίων της Αλεξάνδρας και 11 ημέρες αργότερα πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις οδήγησης της Διεύθυνσης Μεταφορών Ηρακλείου και έγινε επίσημα η νεότερη οδηγός στην Ελλάδα!

Η δεκαοχτάχρονη Αλεξάνδρα πριν από ένα χρόνο απέκτησε άδεια οδήγησης μοτοποδηλάτου γεγονός που τη βοήθησε να κατοχυρώσει το θεωρητικό κομμάτι της διαδικασίας, έτσι μόλις έκλεισε τα 18 επικεντρώθηκε στα πρακτικά μαθήματα οδήγησης αυτοκινήτου και κατάφερε να ολοκληρώσει με επιτυχία την εκπαίδευση της σε χρόνο ρεκόρ.

 

Εμφανώς ικανοποιημένη μετά την επιτυχία της δήλωσε: «Η εμπειρία μου από το δίπλωμα του μοτοποδηλάτου με βοήθησε στο πώς να συμπεριφέρομαι στο δρόμο και με το αυτοκίνητο και να εφαρμόζω τον ΚΟΚ. Όταν ο δάσκαλος μου, ο Μάνος Καστρινάκης, μου είπε ότι πάμε για το ρεκόρ, λειτούργησε σαν κίνητρο και συγκεντρώθηκα περισσότερο για να πετύχω το στόχο μου».

candianews.gr