Ισχυρά μέτρα ασφαλείας στην μηχανοκίνητη πορεία – Μπλόκα και διμοιρίες σε σημεία -κλειδιά
Οι συμμετέχοντες στην παγκρήτια μηχανοκίνητη πορεία ,σήμερα, θα βρεθούν υπό ασφυκτικό αστυνομικό κλοιό.
Με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, μπλόκα και διμοιρίες αναμένεται να διεξαχθεί η παγκρήτια μηχανοκίνητη πορεία, σήμερα, στο Τυμπάκι.

Από το Γιόφυρο μέχρι τον Εσταυρωμένο η παρουσία της αστυνομίας επιδιώκει να στείλει μήνυμα ισχύος. Οι συμμετέχοντες θα βρεθούν υπό ασφυκτικό αστυνομικό κλοιό καθώς, με βάση το σχεδιασμό, ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις, ένστολες και μη, θα βρεθούν από πολύ νωρίς αύριο σε σημεία-κλειδιά.

Σε αναμονή βρίσκονται σε Μοίρες και Τυμπάκι με τα ερωτήματα να διαδέχονται το ένα το άλλο. Ποιοι είναι οι διοργανωτές της πορείας, ποιοι κρύβονται πίσω από αυτή την κινητοποίηση ;

Πάντως όπως έχουμε αναφέρει στο παρελθόν τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται…
Την ίδια ώρα υποστηρικτές της κινητοποίησης διαμηνύουν ότι η ανταπόκριση θα είναι μαζική, με συμμετοχή και από τους τέσσερις νομούς του νησιού.

Παράλληλα από τους πιο ψύχραιμους γίνεται προσπάθεια τα τελευταία 24ωρα να κατευναστούν τα πνεύματα και να κατανοήσει ο κόσμος της περιοχής ότι οι κοινωνικές αναταραχές και οι επιθέσεις αυτοδικίας δεν είναι λύση.

Πάντως , όπως έχουμε γράψει, η τοπική ΕΛ.ΑΣ. σε συνεργασία με τη δημοτική Αρχή προχωρά στην εφαρμογή ειδικού σχεδίου δράσεων στην ευρύτερη περιοχή του Τυμπακίου. Έτσι, πέραν από τους ελέγχους, θα επιχειρηθεί μία καταγραφή των αλλοδαπών που διαμένουν στην περιοχή, ώστε οι αρμόδιοι να έχουν μία πιο αξιόπιστη εικόνα.

 

 

cretalive.gr