Ήθελαν να το «κάψουν» με αλκοόλ, ναρκωτικά και καλλίγραμμες «κυρίες» και βρέθηκαν με χειροπέδες
Να το «κάψουν» με άφθονο αλκοόλ, ναρκωτικά και καλλίγραμμες νεαρές ήθελαν κάποιοι τουρίστες στην Ταϊλάνδη, οι οποίοι έσπασαν την καραντίνα, για να ξεσαλώσουν σε… διπλά απαγορευμένο πάρτι!

Δεν το χάρηκαν πολύ, όμως, διότι γρήγορα βρέθηκαν με χειροπέδες στα χέρια και οδηγήθηκαν στο κρατητήριο, μαζί με τις όμορφες κοπέλες.

Συνολικά, η αστυνομία του Πουκέτ συνέλαβε εννέα τουρίστες, μεταξύ των οποίων τρεις Βρετανούς, έναν Αμερικανό, έναν Αυστραλό, έναν Ουκρανό και τρεις Ουκρανές, καθώς και πέντε Ταϊλανδές.

Την αστυνομία κάλεσαν στις οκτώ το βράδυ της Τετάρτης γείτονες, που είχαν εξοργιστεί από το θόρυβο που έκαναν οι 14 μεθυσμένοι συλληφθέντες. Κατά την έφοδό τους στο διαμέρισμα, οι αστυνομικοί, εκτός από δεκάδες αλκοολούχα ποτά, εντόπισαν και σημαντικές ποσότητες κοκαΐνης και ινδικής κάνναβης.

Η αστυνομία του νησιού που έχει χτυπηθεί από τον Covid-19, δημοσίευσε φωτογραφίες από τα 14 άτομα, ενώ βρίσκονται στο κρατητήριο, κυριολεκτικά ο ένας πάνω στον άλλον, χωρίς να τηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας για την προστασία από τον νέο κορωνοϊό, ενώ η θερμοκρασία στο δωμάτιο χτυπούσε κόκκινο.

Σε ανακοίνωσή τους, οι τοπικές Αρχές επεσήμαναν, ωστόσο, ότι ο λόγος της σύλληψης, ήταν ότι οι 14 έθεσαν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία, παραβιάζοντας την εντολή για απαγόρευση κυκλοφορίας που έχει επιβληθεί στο νησί Πουκέτ, καθώς και σε ολόκληρη τη χώρα.

Πηγή