Ήττα με πολλά παράπονα για τη Μικτή Νέων ΕΠΣΗ στα Χανιά
miktineon

Με πολλά παράπονα από τη διαιτησία, η Μικτή Νέων ΕΠΣΗ γνώρισε την ήττα με 2-1 στα Χανιά, σε παιχνίδι που έγινε στη Μοναχή Ελιά.

Στο α’ ημίχρονο έγινε ισορροπημένο παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να προηγούνται στο σκορ στο 39′ με τον Μπαλαντινάκη και αμέσως ο Φαζάκης να ισοφαρίζει σε 1-1, που ήταν σκορ ημιχρόνου, καθώς λίγο πριν το τέλος του α΄ μέρους ο Φαζάκης είχε και δοκάρι!

Στην επανάληψη το Ηράκλειο έχοντας κόντρα διαιτησία δεν κατάφερε να πετύχει κάτι καλό, με αποτέλεσμα στο 80ο λεπτό μετά από ένα λάθος της άμυνας να δεχτεί το 2-1, με σκόρερ των Χανίων τον Ιμέρι.

Πολλά σφυρίγματα εις βάρος της είχε η Μικτή Νέων ΕΠΣΗ αλλά εκφράζεται και έντονη δυσαρέσκεια και από τη συμπεριφορά του Χανιώτη διαιτητή Κασσελάκη προς τα μέλη της ηρακλειώτικης αποστολής…

ΧΑΝΙΑ (Νίκος Βοζινάκης): Μπουρδαντωνάκης, Βέρδος, Ασημίνας (36′ λ.τρ. Μπαλαντινάκης), Μιχελακάκης, Λαμπάκης, Ν. Βασιλάκης, Κωστούλας, Ανωμεριανάκης (63′ Γιακουμάκης), Στ.-Ευτ. Ψαράκης, Ιμέρι, Μαρκουλάκης (66′ Τζεγιαννάκης).

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Δημήτρης Τριβιζαδάκης): Αγγελάκης, Β. Ψαράκης, Βράνος, Γιαλαμάς, Ξενοκτιστάκης, Κουτεντάκης, Μακρυγιαννάκης, Ξυλούρης, Βιτσαξάκης (52′ Τοψής), Κλινάκης (63′ Γ. Βασιλάκης), Φαζάκης (84′ λ.τρ. Μαυρής).

 

 

http://www.grandsport.gr