Κακοκαιρία με έντονη νεροποντή στο Ηράκλειο
Απίστευτη νεροπονητή αυτή τη στιγμή στο Ηράκλειο! Σφοδρές καταιγίδες έχουν προκαλέσει ένα μικρό χάος, καθώς η βροχόπτωση είναι ίσως η σφοδρότερη που έχουμε δει μέχρι αυτή τη στιγμή φέτος. vroxi irakleio

Σύμφωνα με τις πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, δύο δένδρα έχουν πέσει στην εθνική οδό, προκαλώντας κομφούζιο ενώ  έχει προκληθεί και τροχαίο στον ΒΟΑΚ στο ύψος του κόμβου της Κνωσού. Η κίνηση στο σημείο αυτό του ΒΟΑΚ είναι εξαιρετικά δυσχερής και τα αυτοκίνητα έχουν σχηματίσει μια τεράστια ουρά.

Πολλοί δρόμοι μετατράπηκαν σε χειμμάρους ήδη μετά από μερικά λεπτά βροχόπτωσης και αναμένεται στη συνέχεια να διαπιστώσουμε το μέγεθος των προγλημάτων που δημιουργήθηκαν. Σε τέσσερις τουλάχιστον περιπτώσεις κλήθηκε η πυροσβεστική από ενοίκους σπιτιών τα οποία πλημμύρισαν, ενώ άγνωστες είναι ακόμη οι διαστάσεις των καταστροφών που προκλήθηκαν.

Πάντως σε πολλές περιοχές ακόμη και εντός της πόλης του Ηρακλείου σημειώθηκε χαλαζόπτωση, ενώ ταυτόχρονα με τη σφοδρή βροχή έχουμε και ισχυρούς ανέμους.

Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες πολλοί δρόμοι κυρίως στις ανατολικές περιοχές της πόλης όπου έπεσε μεγαλύτερος όγκος νερού, έχουν μετατραπεί σε κανονικά… ποτάμια.

Η κυκλοφορία των οχημάτων δυσχερένεται και μάλιστα πριν από λίγο είχε κλείσει το ένα ρεύμα της οδού Παπαναστασίου.

Συνίσταται μεγάλη προσοχή σε όσους κινούνται στους δρόμους, καθώς και να περιορίσετε τις μετακινήσεις σας στις άκρως απαραίτητες, μέχρι να… ηρεμήσουν τα στοιχεία της φύσης.

 

www.neakriti.gr