ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΠΣΗ ΣΤΟ ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΜΕΣΑΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 33o ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΑΧΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΟ ΤΥΜΠΑΚΙ
epsi duikisi

Στα γραφεία της ΕΠΣΗ διοργανώθηκε χθες συνέντευξη Τύπου ενόψει του 33ου Κυπέλλου Μάχης Κρήτης, το οποίο διοργανώνεται στις 13-14 Μαΐου στο γήπεδο Τυμπακίου

Το παρών στην συνέντευξη Τύπου έδωσαν ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, Νίκος Τζώρτζογλου, ο εντεταλμένος σύμβουλος της Περιφέρειας Κρήτης Νίκος Συριγωνάκης, καθώς η Περιφέρεια είναι συνδιοργανώτρια του τουρνουά και εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής ο πρόεδρος Γεώργιος-Πλούταρχος Κουτεντάκης και τα μέλη Βαγγέλης Παπαγγελής και Θεόφιλος Ασλάνης.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ κ. Τζώρτζογλου όπως και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες έκαναν κάλεσμα στο φίλαθλο κόσμο για να δώσει το παρών, καθώς η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους, προκειμένου να θαυμάσει την ελίτ του κρητικού ποδοσφαίρου και ανάμεσα στα ταλέντα βρίσκονται και οι δευτεραθλητές Ελλάδας, τα παιδιά της Μικτής Νέων ΕΠΣΗ.

Στάθηκαν επίσης στην σημασία του τουρνουά, καθώς για 33η χρονιά οι Ενώσεις του νησιού θα τιμήσουν τους πεσόντες του 1941, όπως παράλληλα το κρητικό ποδόσφαιρο θα στείλει για άλλη μια χρονιά μήνυμα συγκρητισμού και αδελφοσύνης.

Ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Κουτεντάκης ευχαρίστησε την Περιφέρεια Κρήτης, τον Σταύρο Αρναουτάκη και το Νίκο Συριγωνάκη για την πολύτιμη στήριξη και συνδιοργάνωση, όπως και τις MINOAN LINES που είναι ο Μέγας Χορηγός του τουρνουά. Επίσης, χορηγοί της διοργάνωσης είναι: Λογιστικό γραφείο Κουτεντάκης, CASH AND CARRY Στεφανουδάκης και Πρατήριο Καυσίμων Λαμπράκης.

Το βράδυ του Σαββάτου θα παρατεθεί το επίσημο δείπνο με ζωντανή κρητική μουσική στο κέντρο «Πέλαγος» στον Κόκκινο Πύργο. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθούν ο διευθύνων σύμβουλος των MINOAN LINES Αντώνης Μανιαδάκης, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν πρόεδρος της ΑΕ Μοιρών Αντώνης Τζαγκαράκης, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΟΤ Σπύρος Δρετάκης και το σωματείο του ΑΟ Τυμπακίου για την στήριξη στην διοργάνωση.

Η αποστολή της Μικτής Ηρακλείου

Η Μικτή Νέων ΕΠΣΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το «Κύπελλο Μάχης Κρήτης» και ο ενωσιακός προπονητής κ. Δημήτρης Τριβιζαδάκης επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές για την αποστολή.

Συγκεκριμένα:

1.Καλαϊτζάκης Κώστας: ΟΦΗ ’94

2.Νοικοκυράκης Βαγγέλης: ΟΦΗ ’94

3.Κουρίνος Αντώνης: ΟΦΗ ’94

4.Τζωρτζάκης Θανάσης: ΟΦΗ ’94

5.Ζερβάκης Βαγγέλης: ΟΦΗ ’94

6.Μακρυγιαννάκης Κώστας: Κεραυνός

7.Αντωνάκης Νίκος: Ερμής Ατσαλένιου

8.Χαϊντίνι Άγγελος: Κανάρια

9.Αλεξάκης Αντώνης: Κανάρια

10.Στεφανάκης Δημήτρης: Κανάρια

11.Παπαδάκης Γιάννης: Κανάρια

12.Δολαψάκης Γιάννης: Κανάρια

13.Ψαράς Κώστας: Δόξα Ηρακλείου

14.Χιώτης Άγγελος: Δόξα Ηρακλείου

15.Σηφάκης Βασίλης: Δόξα Ηρακλείου

16.Κεφαλογιάννης Λευτέρης: Ολυμπιακός Μαλ.

17.Κοιλάδης Γιώργος: Νέοι Αλμυρού

18.Αρχοντάκης Γιώργος: Νέοι Αλμυρού

19.Μυλωνάκης Μανόλης: ΠΟΗ

20.Χατζάκης Τίτος: Ασήμι