Καταδίκη 200 χρόνων σε παιδόφιλο που βίασε 2χρονη και διακίνησε το φρικιαστικό βίντεο
d

Ο 29χρονος, πριν από το βιασμό του κοριτσιού το 2012, ήταν ήδη στη φυλακή καθώς είχε παρενοχλήσει επίσης μια 17χρονη μαθήτρια
Σε κάθειρξη 200 χρόνων καταδικάστηκε ο 29χρονος Έρικ Μάστερ, πρώην υπάλληλος στην Αμερικανική Ακτοφυλακή, όταν το 2012 βίασε σε μοτέλ του Κεντάκι των ΗΠΑ, ένα κοριτσάκι 18 μηνών.
AdTech Ad
Ο 29χρονος, αρχικά έδεσε τα χέρια και τα πόδια της μικρής στο κρεβάτι και στη συνέχεια προέβη σε μια σειρά από φρικιαστικές πράξεις πριν τελικά βιάσει το άτυχο κορίτσι.
Ο Μάστερ μαγνητοσκοπούσε τις πράξεις του και έπειτα, έστειλε το βίντεο σε άλλους διεστραμμένους σε αντάλλαγμα για περισσότερες εικόνες παιδικής κακοποίησης.
Την αποτρόπαια πράξη του, ανακάλυψε το FBI, το οποίο βρήκε το βίντεο σε υπολογιστή άλλου παιδόφιλου και έτσι κατάφερε να εξιχνιάσει την υπόθεση, αναφέρει η Mirror.
Ο 29χρονος, πριν από το βιασμό του κοριτσιού το 2012, ήταν ήδη στη φυλακή καθώς είχε παρενοχλήσει μια 17χρονη μαθήτρια.
«Αυτός ο άνθρωπος δεν αξίζει να είναι στον έξω κόσμο. Σας ικετεύω, μην τον αφήσετε να βγει», είπε στο δικαστήριο συντετριμμένη η μητέρα του μικρού κοριτσιού.
«Είσαι πραγματικά ένας διαβολικός άνθρωπος και πρέπει να σιγουρευτούμε ότι δεν θα εμφανιστείς ποτέ ξανά στην κοινωνία», είπε ο δικαστής Μαρκ Τρουσόκ στον29χρονο κατά την ανακοίνωση της δικαστικής απόφασης.

 

 

 
www.newsbomb.gr