Καταγγελίες σοκ για ύποπτο βαν που “ψαρεύει” παιδιά στα Μάλια – video
lefko van

Φόβο και αγωνία έχουν προκαλέσει στους κατοίκους των Μαλίων οι αλλεπάλληλες αναφορές για τις κινήσεις δυο ανδρών που φέρονται να πλησιάζουν μικρά παιδιά και με δόλωμα σκυλάκι προσπαθούν να τα πείσουν να μπουν στο αυτοκίνητο τους.

Η τοπική κοινωνία είναι ανάστατη καθώς οι αναφορές δεν είναι μεμονωμένες και μάλιστα υπάρχουν αρκετοί γονείς έχουν περάσει το κατώφλι του αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου ενημερώνοντας τις αρχές για όσα έπεσαν στην αντίληψη τους, όσο και περιγραφές των υπόπτων.

Πολίτες που μίλησαν στην ΚΡΗΤΗ TV περιγράφουν τουλάχιστον δυο πανομοιότυπα περιστατικά που φαίνεται να εκτυλίχθηκαν λίγα μέτρα μακριά από την εκκλησία του Αγίου Πνεύματος αλλά και σε γειτονιά κοντά στο ηρώο, όπου μάλιστα πολίτες φέρονται να έτρεψαν σε φυγή τους δυο άνδρες.
Οι περιγραφές είναι αξιοσημείωτες…

Στη μάχη του εντοπισμού του οχήματος, συμμετέχουν και οι επαγγελματίες αυτοκινητιστές της περιοχής που έχουν ενημερωθεί από τους γονείς των παιδιών.

Παρά το γεγονός πως οι πληροφορίες παραπέμπουν στο διαχρονικό αστικό μύθο που αναπαράγεται από στόμα σε στόμα, το αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου ξεκίνησε έρευνα αναζητώντας τη λευκή κλούβα και τους δυο επιβαίνοντες, καθώς και υλικό από κάμερες προκειμένου να συλλέξει στοιχεία.

Αν και δεν στάθηκε δυνατό να επιβεβαιωθούν οι αναφορές, όπως μεταφέρουν οι κάτοικοι, οι έρευνες και οι περιπολίες των αστυνομικών τόσο στα Μάλια όσο και τη Σταλίδα όπου υπάρχει παρόμοια καταγγελία, είναι συνεχείς.

 

 

 

Ρεπορτάζ: Έλλη Κοκάλη

neakriti.gr